Followers

Syukur..

Saturday, March 19, 2011

Alhamdulillah...tepat jam 8.18 malam pada tarikh 18-03-2011
acu & keluarga selamat menjejak kan kaki di bumi Malaysia
setelah berlepas ke Tanah Suci 2 minggu lepas :)

Alhamdulillah semua sihat cuma acu saja yang demam sikit
selain daripada batuk-batuk...
insyaAllah ada rezeki nanti acu cerita & upload kenangan di sana

Photobucket



Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

9 xoxo:

Eri-chan said...

selamat pulang dah. demam? itu ujian..

AzMask said...

Alhamdulillah dah selamat sampai..

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

terima kasih...sebelum balik hujan
tu yg demam...tapi syukur lah demam selepas selesai semua nye

@cu SaYaNg said...

Azmask::

ye kak..syukur sampai dengan selamat

Woofer Storm said...

alhmdllah..slmt smpi dari tnah cuti..thniah ye..
syukur nikmat tuhan..
tak tahu bila dpt pegi..ermmm


follow sni^^

gadisBunga said...

alhamdulillah selamat sampai....seronoknya dapat gi sana kan acu?

gadisBunga said...

eh jap, nak minta address jugak. acu email kat zie_143@yahoo.com atau PM kat facebook masa approve friend request GB nanti ye. :D

@cu SaYaNg said...

Woofer Storm::

Alhamdulillah...syukur
insyaAllah satu ari nanti ada rezeki awak ke sana pula :)

@cu SaYaNg said...

GB::

seronok sgt...banyak kemajuan dah kat sana compare dengan masa acu pergi dulu