Followers

Super GT atau Balik "Kampung"????

Friday, June 17, 2011

Weekend nie ada Super GT di Sepang..

Photobucket


aduih...weekend nie juga acu nak balik ke "kampung" acu
uwaaaaaaaaaaaaaa....camne nie???

Photobucket


iskh...EE pun tak bagitau awal-awal pasal Super GT
emmm...fikir punya fikir..akhir nya acu dapat idea

Memandang kan acu punya flight untuk balik "kampung" hari Ahad
jadi, acu pujuk EE untuk ke Super GT hari Sabtu
tak pe lah...tak dapat tengok final race pun tak pe
janji acu tak miss Super GT macam missed F1 hari tu....

Hehehee...nasib baik EE setuju...
jadi esok jom kita serang Sepang....yahuuuuuuuuuu!!!!!!!



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

2 xoxo:

kakcik said...

Balik kampung lagi??? Nak borong apa pulak kali ini? :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

hehehee....biasa la kakcik..nak raya....