Followers

Dah Kat Rumah

Sunday, February 12, 2012

Quick Update

Alhamdulillah malam tadi acu & kawan-kawan selamat landing jam 10 malam..

Hari nie seharian kat rumah. Terasa kepenatan selepas seminggu berseminar di Kelantan. Lepak kat rumah cover balik tidur yang "hilang" selama seminggu tu..hahahaha

Esok insyaAllah acu akan bekerja semula seperti biasa. Ikut hati macam nak ambil cuti je tapi mengenangkan ada kerja yang belum selesai, niat terpaksa di batal kan :(

Lagi pun tahun nie kena manage cuti betul-betul takut nanti tak cukup lak...hehehhheheee

Ok lah..nak keluar cari makan. Perut dah menyanyi riang nie. Sebutir benda pun belum masuk dalam perut nie lagi...huhuhu


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

8 xoxo:

azieazah said...

Syukur dah balik. Sambil seminar sambil jalan, hati pun seronok. Bekerja di luar sekali sekala memang best!

ainnoraini said...

dah selamat sampai yee..alhamdulillah...kakain cukup bulan ni nak kelantan jugak...bestkan gi sana tuu...

gadisBunga said...

eip eip. waktu kerja...hahaha!!

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
So you are back here. Auntie ada barang nak bagi pd Acu .

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tapi yang tak seronok nya masa berjalan-jalan sangat terhad :(

@cu SaYaNg said...

kak ainnoraini::

pegi urusan keja tak best sangat sebab masa sangat terhad

@cu SaYaNg said...

GB::

ssyyhhhhhh!!!! heheheee

@cu SaYaNg said...

Uncle::

barang?? barang apa uncle??