Followers

Rindu Mak..Rindu Kampung..Rindu Family...Rindu Semua

Friday, February 3, 2012

Malam nie insyaAllah acu akan bertolak pulang ke kampung halaman
owh...seronok nya...tak sabar pulak nak tunggu habis waktu kerja

Photobucket

Rindu dengan mak acu yang comel macam anak dia nie..ngeeeeee


Photobucket



Dah planning nak selebret birthday dengan family
(birthday lagi...tak habis-habis lagi birthday acu nie)
hahahahaa...jangan muak ya dengar perkataan birthday dalam blog nie
acu nie memang macam tu...perasan selebriti...hahahaaa
setiap tahun sambutan birthday tu belanjutan berbulan-bulan
walau pun birthday nya cuma sehari saja dalam setahun

Emmm...nak request kek apa ya pada kakak acu nie??
acu senang, sebab ada kakak yang pandai buat kek
cakap saja nak kek apa...insyaAllah pasti dapat

Photobucket

Biasa nya selebret kat kampung bermula dengan makan tengahari
tengahari biasa nya makan special daripada biasa
samada nasi tomato, nasi ayam, nasi beriani
kalau nasi putih, lauk nya pasti special..biasa nya lauk burung merpati
tapi makanan tu semua ikut selera ramai la...

Pagi-pagi dah mula "merewang" untuk masak
riuh rendah dengan suara anak-anak saudara acu
mengalahkan nak kenduri saja...hehehehee

Lepas Asar, baru majlis bermula
setakat potong kek saja..tak ada tiup-tiup lilin pun
tapi suasana tetap meriah...

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Iskh...tetiba rasa tak sabar pula nak balik
rindu nya dengan keluarga acu
kalau ada sayap, sekarang juga acu terbang ke kampung :(







Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

9 xoxo:

kakcik said...
This comment has been removed by the author.
kakcik said...

Untung jadi anak bongsu, kan Acu?

Semoga selamat balik ke kampung dan selamat juga balik ke KL semula. :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

terima kasih kakcik :)

-gedek! said...

sambutan berganda!

umur berganda?

azieazah said...

Moga selamat pergi dan selamat kembali.

Maklum anak bongsu ni memang selalu menjadi perhatian, kata orang...

Papa Mifz said...

semoga rindu terubat yer...:)

gadisBunga said...

comel mak acu! :D

aku budak klang said...

hehehe..kesianya rindu ngan family ye...kadang2 bila tiba2 angin rindu menusuk kekalbu tajamnya menitiskan airmata

Anaa said...

betul la kakcik.. best nya jadik anak bongsu.. sumer orang manjakan..