Followers

Our Bufday Celebration @ Kampung

Tuesday, March 2, 2010

Memandang kan CNY aritu family acu semua nye balik berkumpul
kecuali sorang je anak sedara acu tak de sebab dia kat US sekarang nie
maka nye, acu pun plan celebrate bufday yang dah berkurun lepas..hehehe
kat kampung sekali dengan 2 orang anak sedara acu...

nie insan2 yang diraikan...acu, syikin & khairi

sebahagian daripada anak2 sedara acu

berebut2 nak suap kan acu kek...

makan time...

kek keladi & kek coklat yang kakak acu buat..nyum..nyum...

menu utama:: mee bandung..pun kakak2 acu yang masak kan

puding yang wajib ada...tapi kali nie anak sedara acu yg buat kan..

acu hepi..anak2 sedara acu hepi..semua orang hepi...

antara adiah yang acu dapat aritu

yang spesel sikit nie, kakak acu yg stay kat BTHO yang bagi...

terima kasih banyak2 atas pemberian yang sungguh2 bermakna nie...
mahal atau murah bukan ukuran..yang penting keikhlasan..
acu sayang semua anak2 sedara acu, kakak2 & abang2 acu....

tapi dalam banyak2 adiah yang acu terima nie
yang paling best sekali ada lah dari mak acu...

apa mak acu bagi????
hehehee...acu rahsia kan dulu..sampai masa nye nanti acu bagitau
terima kasih...terima kasih..terima kasih yang tak terhingga untuk mak
acu sayang mak...muaaaahhhhhhh




20 xoxo:

azieazah said...

Wahhh seronoknya..

Best kan, sebab ACU ni anak bongsu. Ramai kakak abang, ramai lak anak buah..

Meriah..

Hmmmm MAK kasi aper? nak teka lah... Mak kasi cincin dari orang yang masuk merisik... Ahaks! hehehehe


*BTHO tu kat area mana duduk nyer si kakak tu? Sebab Kak Azie selalu pi melepak sana, rumah kawan. Tang Suasana area dekat McD tu...

@cu SaYaNg said...

azieazah::

mmg le tersangat seronok kak..
acu ada 4 kakak & 3 abang
anak2 sedara acu ada 22 org..hehehe

cincin????wahhhhh...tu memang ditunggu2 tu..tapi malang nye salah la kak...hehehee

kakak acu kat area suadamai..dkt dgn carefor

SYAbAR said...

happy belated brithday acu... kalau akak yg terhidang semua tu sedap2 belaka, mau goyah dan kantoi juga imanku...

ramainya anak buah acu.. dah tu sporting2 semua

@cu SaYaNg said...

syabar::

tq kak...
hahaha..tau x pa...

echah_syed said...

maksu yg paling best dlm donia.. :D

LotsOfLove-Pearls said...

bahagianya di kelilingi insan2 tersayang..

semoga terus ceria acu..

cikpuanmieza said...

seronoknya hang.. anak buah 22 org tu... mesti sume manja ngan hang nih.. ada yg dah kawin ke pia?

@cu SaYaNg said...

echah_syed::

hahahaa...Alhamdulillah... ;-D

@cu SaYaNg said...

LOL::

tq daling

@cu SaYaNg said...

cikpuanmieza::

lum ada yg kawin lg ja..
tp yg sulung dh 25 or 26thn dh

Melor said...

i am heppi for u beb...hua.....nak selonot camni jugak..huhuhu...mak aku phone aku wish besday jer last year,tp itpon dh buat aku menitiskan air mata,syg kat mak!!!!mmuaxxx!

Dj Epoi said...

Walaweiiiiiiiiiii

Gua dah wish kat Lu dah kan Cu?

Kalau dak lagi...Selamat Hari Raya lah nooooooooo.....

Asik2 muka tiga orang bonzer Lu jer yg kluar.....takut sangat no hangpa nih....heheeh

Tq Acu..coz sudi tolong Gua...

kamalnzura said...

piah, aku paling syokkkk tgk kat mknan..tersangat la terliuq okayyy

LORD ZARA 札拉 said...

pergh!

iPhone...@___@

mata jadi buntang tiba2~

hahaha~

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

dahsyat nyer hadiah besday sampai dapat iPHONE... alamak.. camna aku nak dapatkan hp sempena besday aku minggu depan yer?
Apa tipsnya Acu? tolong kabo sket..

@cu SaYaNg said...

VIC::

hahahaa...ayat acu pada kakak acu macam nie je

"kalau nak afdal rezeki tu,apa kata adiah kan iphone utk adik kesayangan nie..hehehee.."

Alhamdulillah dapat gak..hahhaa

@cu SaYaNg said...

kamalnzura::

time mengandung nie,memang dok nampak makanan ja...hehehee

@cu SaYaNg said...

zara::

nak buntang gak lah @__@
hehehee

@cu SaYaNg said...

Melor::

tu la kan..mak aku org kampung x pandai nak wish tapi aku tetap hepi gak..hehhee

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::

small matter la bro..tarak hal nye