Followers

Syawal #17 Orang Sambut Merdeka Kami Sibuk Beraya

Monday, September 2, 2013

Kejadian berlaku Jumaat malam (30-08-2013)
bertempat di rumah Kak Mas; teman berzumba

Masakan Kak Mas ringkas tapi sedap

 photo Picture1_zps7b33f0c3.jpg
 photo Picture4_zps5b0397c6.jpg
 photo Picture2_zps7330e6ac.jpg
 photo Picture3_zps9e225b9e.jpg

Nie antara kawan-kawan zumba yang datang
tak cukup korum lagi nie... ada yang datang lambat
dan ada yang tak dapat datang



Sempat juga kami celebrate birthday kawan-kawan yang lahir
bulan Ogos dan bulan September; Ryzal, Sha Cor dan Rusha

 photo Picture10_zps82251fce.jpg


Selain nak beraya, kami nak ziarah baby Keisha nie
baby baru Kak Mas

 photo Picture6_zps6f62787a.jpg

Suka betul nie dengan Mama Pya dia
nak tau kenapa???

Bila atas riba Mama Pya bukan main lena tido nye

 photo Picture7_zps5400645a.jpg

Bila letak atas tilam terus terjaga

 photo Picture8_zpsa2adaff8.jpg

Kemudian Mama Pya dia riba kan semula
dia tido nyenyak balik

 photo Picture9_zpsb811fed4.jpg

Terpaksa la Mama Pya ribakan si Keisha nie
biar dia tido lena

Eh.... siapa Mama Pya???

Oppss..!!! erk.. Mama Pya tu acu lah... hehehehee
gedik nak panggil mama jugak... ahaks!!

Tepat jam 12 tengah malam kami kat laman rumah Kak Mas
sesama layan bunga api
sorry tak de gambar sebab acu busy dengan si kecik tu

Balik rumah dah pukul 1 pagi dah
terus le zzzZZZZZZZZZZZZZZ







Photobucket

10 xoxo:

Azian Elias said...

comel baby tu ya Mama Pya..

Rafi Harumin said...

Nampak makanan langsung lapar. Lagi-lagi bila ada gambar bayi comel, geramnya.

Kakzakie said...

Dah tentu mama Pya gebus sedaplah baby nak lena atas riba hihi...

Jgn marah Acu.. kalau kakak pun suka gebu - best empok:)

tenku butang said...

alahai.. cumeynya baby tidoo.. nyum2 masakan diatas semua buat teman lapoo

Amanda Suria said...

Wah...baiknya landing la baby tu kot....salam knl pya...

DarLing Pya said...

kak azian::

hahahaa...suka pula acu dengan gelaran Mama Pya tu ngeeee

DarLing Pya said...

Rafi::

hehehe...jangan lupa makan tau :)

DarLing Pya said...

kakzakie::

acu rasa betul kot kak
selalu nye baby mmg akan tdo kalau acu ribakan diaorang

DarLing Pya said...

tenku butang::

lapar sokmo kan kalau tengok gambar makanan??

DarLing Pya said...

Amanda::

salam kenal amanda :)