Followers

WW#81 Tiga Jam Bergedik Tanpa Henti

Wednesday, September 25, 2013

Malam minggu yang lalu acu bersama beberapa orang kawan
terlibat dengan Zumbathon Charity Event 2013
yang bertempat di Menara PGRM

 photo Picture1_zps18e81302.jpg

Ramai gile orang... tak salah acu dalam seribu lebih
peminat-peminat Zumba dari pelosok Malaysia
datang ke Zumbathon nie

Pendaftar bermula jam 5 petang

 photo Picture2_zps25e1215a.jpg

Sebenar nya acu nie dah lama berehat daripada Zumba
dah hampir setahun dah sebab kecederaan pada ligamen lutut
sekarang nie baru nak berjinak-jinak semula

Seronok sangat selain daripada berpeluh
acu dapat jumpa semula kawan-kawan Zumba
yang dah hampir setahun juga lah acu tak jumpa

Jom layan gambar

 photo Picture3_zpsa57ad15c.jpg
 photo Picture4_zps1196a666.jpg
 photo Picture5_zps3d649d73.jpg
 photo Picture6_zps0f4e0f40.jpg
 photo Picture10_zps3906e8de.jpg
 photo Picture11_zps76b9be81.jpg
 photo Picture8_zps999172a3.jpg
 photo Picture7_zpsd6c5b0fd.jpg

Antara yang hadir (gambar ehsan dari FB Deno)

 photo 946012_205932136243593_735113408_n1_zps7af67e96.jpg

Nie video semasa pembukaan Zumbathon


Nie pula video tarian ala-ala Diva 



Selesai semua nya dalam pukul 10.30 malam

Last but not least acu dan ZIN Maria Teresa dari Australia

 photo Picture12_zps83a5edbc.jpg

Tarian dia sangat best..!!!









Photobucket

2 xoxo:

JunAina said...

Kalau akak mau semput Acu!

KakNi said...

takut pulak tengok pakaian yang seksi sangat tu.... hu hu hu