Followers

Birthday#4 :: Terima Kasih Ex-Boss

Wednesday, February 4, 2015

Jumaat rehat nya almost 3 jam
jadi nya, ex-boss Cik Darling ajak keluar lunch
dia ajak ke IOI City Mall yang letak nya cuma seberang jalan ofis je

Nak ajak makan kat Magnum Cafe
terliur tengok gambar-gambar Cik Darling sent kat group watsapp..hehehe
jahatkan Cik Darling?? suka buat orang terliur.. iskh.. iskh.. iskh..
tapi yang paling best dia cakap macam ni

"Jom lah.. aku belanja kau makan sempena birthday kau.."

Auuuwwww... so sweet.. hahahaa
owh! Cik Darling dan ex-boss memang "aku" "kau" je cakap nye

Sebenar nya hajat hati nak makan Red Velvet
tapi sedih sebab menu tu tak ada lagi kat branch IOI ni

So, Cik Darling order Magnum Triffle
antara menu kegemaran Cik Darling kat Magnum Cafe

 photo Picture1_zpsfa8c9687.jpg
 photo Picture2_zps3de108bc.jpg

Isi kandungan dalam tu
- cashew meringue
- mascarpone cream
- honey balsamic cream

dihidangkan bersama ais krim vanilla bersalut coklat putih
topped with fresh strawberry dan dried raspberry

My ex-boss order Magnum Tripple Choc Cookie Skillet
fuuh!! berbelit lidah nak menyebut nye.. hehehe

 photo Picture3_zpsc90c10c7.jpg

Yang ni memang Cik Darling recommend kan pada sesapa yang suka
cookies kat Famous Amos tu
sebab bau dan rasa dia ada lah hampir sama dengan cookies tu

Tapi ni besar kalau makan sorang tu agak kekenyangan la nanti
Cik Darling biasa makan ni kongsi dengan dua atau tiga orang kawan
ex-boss tadi pun makan tak habis sebab besar..

Terima kasih banyak-banyak ya Cik Maziah


 photo Picture4_zps4e3a88dc.jpg








Photobucket

7 xoxo:

Chik Att said...

dapnyaa... Acu ...

Kakzakie said...

Puas makan ni Acu.


ps: entri yg lepas puas kakak godek tak boleh komen apasal?

Kakcik Nur said...

Wah....teringin pulak mak nak rasa bila tengok gambar ni...

Darling Pya said...

Memang sedap Chik Att

Darling Pya said...

Puas sangat kakzakie.. hehehe


Owh ye ke??
Tak sure lak apa masalah nye

Darling Pya said...

InsyaAllah nanti acu bawa mak makan kat sini ye

Camryn Farmer said...

I can see why this place is so popular . Your dish looks so appetizing.
Try to check this out! warwick associates scam