Followers

#Throwback Birthday#6 :: Thanks To My Family Members

Thursday, February 26, 2015

Seperti setiap tahun, Cik Darling pasti akan sambut birthday dengan keluarga
biasa nya masa cuti CNY sebab masa tu majoriti ahli keluarga Cik Darling
akan balik bercuti... sebab CNY kan cuti nya lama

Majlis makan-makan sempena birthday dibuat pada hari Khamis 19-02-2015
dimulakan dengan makan tegahari secara berjemaah
kakak Cik Darling; Long belanja sempena kelahiran cucu sulong
kami makan nasi arab berlauk kan ayam dan kambing
yang ditempah dari Restoran Abi Ahmadi, Gurun Kedah

 photo Picture4_zpsivtoqbve.jpg
 photo Picture27_zps9neitko4.jpg

Sebelum makan, kami berdoa dan sedekahkan Fatihah untuk arwah mak dan ayah
tahun pertama Cik Darling sambut birthday tanpa kedua-duanya

 photo Picture5_zpswhkevuky.jpg

Dah makan kemudian kami solat dan rehat sekejap
sebelum asar, Long gorengkan makaroni untuk minum petang
terima kasih long.. sedap..!!

 photo Picture8_zpseo2frz54.jpg

Terima kasih untuk kedua-dua abang ipar Cik Darling
yang susah payah gantungkan benda alah ni

 photo Picture7_zps92rjhlqy.jpg

Owh..! Terima kasih juga untuk anak-anak sedara Cik Darling
yang belikan benda alah tu

 photo Picture12_zpsrpxqo5yn.jpg

Terima kasih untuk anak sedara acu; Hetty dan keluarga
yang sponsor kek Chocolate Indulgence dari Secret Recipe
walau pun nama atas kek tu salah.. sepatut nya Acu tapi jadi Ayu

 photo Picture9_zpsnuaw6mba.jpg
 photo Picture10_zpspufsstb6.jpg

Terima kasih Long untuk kek keladi yang super duper sedap
dan kek coklat yang nyummy

 photo Picture13_zpsj40sg8ud.jpg
 photo Picture14_zpsukxkvwix.jpg
 photo Picture15_zps46yfb17h.jpg

Acara potong kek bermula lepas asar
yeeayy!! Happy Birthday to us..!!!

 photo Picture16_zpscepbix6a.jpg

Eh.. ni asal nya nak buat ais krim pasu
tapi pasu tak ada jadi, gelas politrin ni jadi "pasu"

 photo Picture19_zpsy44dqyac.jpg

Terima kasih anak-anak sedara yang susah payah buat
ais krim "pasu" tu.. hehehehe

 photo Picture11_zpsf5wgexzg.jpg

Suka sangat sebab semua orang happy
enjoy makan dan riuh rendah dengan gelak tawa

 photo Picture18_zps5mhwxfm6.jpg
 photo Picture17_zpsopjfn3mi.jpg
 photo Picture20_zpskbmxzfvo.jpg

Sebelah malam, acara bagi-bagi hadiah
ni antara hadiah yang Cik Darling dapat

Jam cun ni daripada keluarga abang Cik Darling; Lang

 photo Picture21_zpssl74kneu.jpg

Mug comel ni daripada keluarga abang Cik Darling; Njang

 photo Picture22_zpsuqen1gac.jpg

Gula-gula Sticky dengan tulisan Happy Birthday
daripada keluarga kakak Cik Darling; Teh

 photo Picture23_zpslbyvmxu4.jpg
 photo Picture24_zps5kmla5ru.jpg

Jam tangan elegant ni daripada keluarga kakak Cik Darling; Cik

 photo Picture25_zps6owggr08.jpg

Cik Darling nak ambil kesempatan ni nak ucapkan
terima kasih.. terima kasih.. terima kasih.. terima kasih
pada semua ahli keluarga Cik Darling
Cik Darling sangat hargai semua pemberian daripada keluarga
yang penting semua orang happy.. semua orang kenyang..!

 photo Picture26_zpsxxic5lyr.jpg

Owh ya! Ni merupakan "siri" akhir cerita Birthday Cik Darling
kira ni penutup untuk tahun ni la... hehehehehe









Photobucket

0 xoxo: