Followers

#Throwback Happy 21st Friendship Anniversary..!

Wednesday, February 18, 2015

Berpeluang meraikan Ulang Tahun Persahabatan Cik Darling
dengan Girlfriends ketika sesama belajar di Sekolah Menengah Teknik AS

Kami berempat ambil cuti pada hari Jumaat 06-02-2015 lepas
bermula dengan bersarapan roti canai kari kambing di Bangi

 photo Picture8_zpsf256ba5b.jpg

Kemudian bersama-sama shopping di Living Mall IOI City Mall
tapi Cik Darling tak shopping pun sebab tak ada apa yang nak di beli
cuma teman girlfriends Cik Darling je

 photo Picture10_zpscbbf16c5.jpg

Terus ke Daiso kat IOI City Mall juga

 photo Picture9_zpsdb92127f.jpg

Penat berjalan, poket dah nak kering
kami berhenti untuk isi perut dan melepak dan berbual
kat Seoul Garden

 photo Picture12_zps732f8b0a.jpg
 photo Picture13_zpsbc63be3b.jpg

Yeeayyy..!!! Dapat hadiah birthday
walau pun hajat asal nak potong kek tak kesampaian
sebab nak makan pavlova tapi pavlova dah habis
lagi pun kenyang banget makan buffet kat situ

 photo Picture14_zps07a599ef.jpg

Kami melepak kat situ sampai jam 4 petang
kami berpecah balik ke rumah masing-masing
dengan happy tapi tak puas berbual
biasa la kan.. dah nama nya perempuan
macam-macam hal yang nak dibual kan.. hehehehee

Terima kasih Girlfriends untuk hadiah-hadiah ni semua

 photo Picture16_zps17a23e60.jpg














Photobucket

0 xoxo: