Followers

Food Walk:: Teh Tarik Place

Tuesday, February 3, 2015

Orang dah lama makan kat sini
acu dan anak-anak sedara baru first time try kat IOI City Mall

 photo Picture15_zps2b2f4715.jpg
 photo Picture16_zps86d4cdd3.jpg

Yang kami makan

 photo Picture17_zpsb255b82f.jpg
 photo Picture18_zps6a69a778.jpg
 photo Picture19_zps96d34dc7.jpg
 photo Picture20_zps7a68235b.jpg
 photo Picture21_zpsfe9249f6.jpg
 photo Picture22_zpscfef4102.jpg


Kesimpulan nya.. Not bad la tapi pergi mamak lagi best kot
sebab menu nya sama saja dengan mamak stall 
dan tu lak harga nya pun jauh lebih mahal dari mamak stall :)






Photobucket

2 xoxo:

Najib Ariyan said...

Salam... hahahaha gambar cun cun tapi mamak lagi best... saya nak cakap benda yg sama tup tup tuan blog dah promote mamak kat hujungnya...hehehe

Darling Pya said...

Hahaha.. sebab menu sama dengan mamak tapi harga mahal dari mamak. Baik pegi mamak je.. ngeeeee