Followers

~Farah @ Aramis2177~

Wednesday, December 24, 2008

Tengahari semalam acu mohon pada bos untuk keluar ke Puchong
tapi erk...acu tipu bos cakap nak ke bank..hehehee
sori ye bos...
sebenar nye acu nak ke rumah Farah
kebetulan umah dia memang di Puchong
rindu sangat nak jumpa dia

dalam pukul 1.30 acu keluar dari opis..
acu lunch kat umah farah
but sori ye farah, acu ke sana dengan tangan kosong
tak sempat langsung nak singgah beli buah tangan
maklum le nak cepat punye pasal

janji temu yg dah 2 kali tertangguh
akhir nye tertunai juga tengahari semalam
rindu nye...Allah je yg tau

sebenar nye si Farah nie menetap di Jeddah sekarang nie
ikut laki dia keje di sana...
sekarang nie kira diaorang balik bercuti le
since raya aji aritu
31hb nie diaorang akan balik ke Jeddah semula
memandangkan acu akan mula bercuti mulai esok hingga abis thn
jadi nye, acu curi2 gak masa untuk jumpa dia
sebelum acu bertolak balik ke kampung malam nie

nie gambar terbaru Farah sekarang
muka nye yg tak semenggah tu sebab dia masih lg ada moning sickness


terlepas rasa rindu lepas jumpa dia semalam
acu lepak kat umah dia sampai pukul 4 lebih...
tu pun tak puas bersembang
banyak bende nak di cerita kan...huhuhuhuu

sekarang nie Farah tengah pregnant 4 bulan
anak arab nie...hehhehee
i'Allah dia akan melahirkan anak ketiga nye nie awal Jun 2009...
dapat anak Jeddah la ye...hehehehe

seronok betul dapat jumpa dia
sambil melayan si Balqises dia...
macam2 yg di ceritakan diaorg
perihal sekolah...kawan2...umah diaorg di sana
tapi apa yg pasti..both of them
lebih suka tinggal di Malaysia..sebab

"Kat sana tak de KLCC..."

hahahaa...KLCC tak de kat Jeddah
sebab tu diaorg tak suka tinggal di sana...
so funny...hehehehee
sori le...acu lupa lak nak snap gmbr diaorg
tapi nie acu paste gambar diaorg yg
acu amik dr blog mummy nye...hehheee

nie si kakak Balqis Humairah
berumur 5thn...seorang yg sgt suka melaram & bergaya



nie lak si adik Balqis Faihana
berumur 4 tahun...sangat manja & suka bercerita


walau pun tak puas lagi bercerita tapi apa kan daya
acu kena masuk opis balik...
janji dgn bos pukul 3 tapi dah terlajak ke pukul 4.15..hehehe
sori boss....

sebelum balik, farah bagi acu ole ole dari Jeddah


acu suka handbag nie...warna oren jenama BHS...
thank you so much farah...i love it very much....
umur pjg i'Allah ada rezeki lebih
sampai le aku ke sana masa hang bersalin nanti...
if not kita jumpa time hang balik lagi sekali la pulak...hehehehe

love u so much my dear fren....

10 xoxo:

erisya nor said...

oooo curi masa ofis yeee....repot kat bos...acu keja kat mana? kotlah kenai boss acu hahaha

cute bebudak tuh...macam mak dia gak :)

@cu SaYaNg said...

hahaha...
bos tau acu kuar
cuma tmpt tuju nye je melencong ke lain..hehheheee

acu keje kt upm la akak

ujie said...

cute balqis tu..kim salam kat dia ek..he3

merah3@hotmail.com said...

hmm. pandai melencong..
nak saya blanjer makan..
..

PeminatJutawanMalaysia said...

bos dah psg spy sbnrnyer haaha

erisya nor said...

acu keje kat UPM? k.erisya suka makan mi mamak dekat2 situ...penang mari! dah terima resipi tuh? dah try? dah try baru akak kasi resipi lain ;)

@cu SaYaNg said...

kak ujie..diaorg dh blk Jeddah dh
tp x pe i'Allah nnt acu smp kan salam akak tu ek

@cu SaYaNg said...

erk..nk belanja sy ke merah?
kata org rezeki jgn ditolak, musuh jgn di cari..so,apa slh nye..hehehehe

@cu SaYaNg said...

a'ah..acu keje kt UPM
makan kt kedai mana?
bila dtg sini calling2 la acu
boley kita jumpa
resepi tu lum try lg la akak
acu bz nk pndh umah
nnt dh masuk umah baru acu msk kn resepi tu ek...
don wori acu mesti masuk kn dlm blog nye...hehehe

@cu SaYaNg said...

iskh..mana de jutawanmalaysia
bos sy caya sy
hahahahaa