Followers

~Teruja~

Friday, December 12, 2008

Tengahari tadi acu pegi lunch di Mines Shopping dengan Suria
lepas lunch kami jalan2 le kat situ
Suria nak cari sandel...
masa jalan tu, jumpa satu kedai jam...
acu ajak Suria masuk...

niat acu sebenar nye nak usha harga jam yg si dia adiah kan
sempena
anniversary cinta kami yg ke-12 aritu
kebetulan pulak le acu jumpa model jam yg sama
model, kaler semua nye sebijik macam yg acu dapat..


so, acu tanya kan le harga nye pada sales girl tu...
sambil minta dia kuar kan...nak tengok lebih dekat...
bila dia sebut je harga jam tu
yang terkeluar dari mulut acu 'WOW..!!'

dalam ati rasa terlalu hepi
sebab niat acu nak pakai jam tangan yg harga mcm tu
dah tercapai...walau pun dari jenama yg lain
mungkin dia masih ingat kata2 acu pada dia

"Satu ari nanti aku akan pasti kan, aku akan dapat pakai
jam tangan harga bla..bla..."

tq very much yang...saya sangat2 menghargai nye
love u so much...

0 xoxo: