Followers

~PC Fair~

Monday, December 15, 2008

Semalam acu ke pc fair di KLCC
acu ke sana sorang2...sebab dia ada urusan lain
dalam pukul 4 lebih acu sampai sana
seperti biasa lah...pc fair nie memang ramai umat nye

acu ke sana sebab nak ke booth Samsung
nak tanya pasal problem camera acu tu...
lepas tu saje le jalan2 cuci mata...
nie antara barang yg acu beli semalam..
car fm modulator...acu beli 2..
1 untuk acu...1 untuk dia...
acu nye yg lama dah rosak...


mini thumbdrive untuk dengar lagu dalam keta...
acu beli yg 2Gb je...


mouse baru...acu suka sebab bentuk keta..hehehhee


leather case untuk external hard disk acu...
dah lama dah cari case nie...baru semalam jumpa

lepas penat pusing2, acu terus ke chili's
dinner kat sana...
huh...bosan gile dinner sorang2...
acu makan chicken crisper + light coke

lepas makan cadang nak tengok wayang
tapi tak jadi sebab masa tu dah pukul 8.30 dah
if tengok wayang sure la abis dalam pukul 11
nanti dia marah lak sebab balik lambat

cancel tengok wayang, acu jalan2 kat suria klcc tu dulu
cuci2 mata....pastu baru gerak balik

4 xoxo:

nurdaniella said...

huhu.. ralat sebab tak dapat pergi ke pc fair kat mahkota parade.. ingat nak survey laptop..

@cu SaYaNg said...

ala sian nye dia
x pe...thn dpn umo pjg
ada lg pc fair tu...
jgn terlepas lg ye ;-)

erisya nor said...

alamak, lupa nak pesan kat adik..beli external hard drive ngan case sekali :(

@cu SaYaNg said...

tp kan erisya,if adik awk beli kt pc fair rasa nye dia akan dpt sekali dgn case...