Followers

Be Ware!!!

Tuesday, August 11, 2009

Dari inbox emel acu::

Selipar ni aku jumpa sekali lagi(kali ke2)
kat TESCO KAMPAR PERAK semalam.
Ianya ada tulisan 'ALLAH' sebelah kiri
dan 'MUHAMMAD' sebelah kanan.


Bulan 4 lepas aku jumpa 1st time and
aku buat report pada customer service
depa minta tarik balik jualan selipar tu kejap tu juga.
Depa tarik balik penjualan selipar tu...

Then semlm aku terjumpa lagi sekali then
aku buat report suruh depa tarik balik...
Kali ni aku ambil gmbr sebagai bukti dan
aku percaya akan ada lagi kejadian ni akan datang...

Jadi aku minta pada korang semua,
tolong siasat benda ni kat TESCO tempat korang.
Aku rasa dah ada org Islam yg terbeli selipar ni.

Utk info, hanya yg bercorak ni jer ada tulisan
"ALLAH & MUHAMMAD" tu.


Astaghfirullah Halazim....

1 xoxo:

cerpelai said...

Macam-macam cara kafirin nak menghina umat Islam.. Nasib ada yang perasan..