Followers

Sepetang Di CarBoot Sales..

Saturday, August 8, 2009

Hari nie acu tak keluar dating sebab si dia bertugas di Sepang
ada race Merdeka Endurance...
acu malas nak ikut, jadi acu pun datang opis...
setel kan keje sikit...

pagi tadi masa online FB, acu sempat chat dgn Ummi Ghazi nie
tetiba dia bangkit kan isu carboot sales kat tapak MAEPS


ala..tapak yang selalu orang buat MAHA tu..kat MARDI nie
dekat je la dengan opis acu...
rasa ghairah lak nak ke sana...
maka nye, kami pun buat le pakatan sulit nak berjumpa di sana..

dalam pukul 5 lebih, ummi bagitau dia dah sampai
so, acu pun gerak dari opis...ingat kan leh sampai dalam 5 minit
tapi hampeh....sosat jugak acu nak ke sana...huh...
jenuh memusing2 acu dalam MAEPS tu..cis..

at last, jumpa gak tapak berniaga nie..
huh...macam2 ada....best...
tapi time kami pi tu orang baru nak mula berniaga
so, semua nye belum ready lagi la...
untuk pengetahuan korang, ianya dibuka dari jam 3ptg hingga 11 malam

erk..gambar nie acu search kat google je ek..
maaf le tuan punya gambar..jgn marah ya...


ummi sempat beli spentot utk si ghazi
dan gak apa nama ntah barang yg ummi beli tadi tu
dia nak guna utk props time shooting gambar baby...
lupa la ummi...apa nama benda tu ek...

sebelum balik, kami makan laksa kat situ...sedap..not bad la...
boleh le kalau nak datang lagi..tapi nak best kena datang malam
tak panas...dan time tu gerai pun dah ready semua nye

sempat mengabadikan sekeping potret bersama si ensem ghazi

2 xoxo:

Dj Epoi said...

Salam.........
Walaweiiiiiiiii baru Gua tau siut!!!

Acu!!! hang dasat sungguuuuh nooooo!!
Gi makan hangin serata corok......siut

Gua bukan main............Tekuzaaaaaaa gilak siut!!!

Lambat kawin takpa........janj dapat puaskan hati diri sendiri...

P/S Gua masih terkuzaaaaaaaaaa lagik nih Acu woi!!!!!

Nota Walaweiiiii : Bukan ka....Gua ada pesan Cenderahati kat Sri Lanka dulu....kat Lu ? heheeheh

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::

hahaha...enjoy dgn apa yg ada skrg.
lu nie...cenderahati lu kirim dr Sri Lanka..flight acu tak pegi sana le...nanti flight melencong ke sana acu beli kan le utk lu ye...hahahaha