Followers

CHENG HO

Wednesday, March 10, 2010

Tengahari semalam acu 'diculik' oleh kawan acu si Shazlin

dibawa lariks hingga ke Wangsa Maju sana nuuuuu
tapi tujuan dia baik...dia nak penuh kan perut acu nie...

kami sampai di sana dalam pukul 12.30...
kat sana, sorang lagi kawan acu; Mas dah setia menanti

rupa2 nye diaorang memang dah plan nak lunch sama
lokasi pilihan lunch kami di Wangsa Maju nie ialah
Cheng Ho Islamic Seafood Restaurants
hak milik mutlak penyanyi Amy Search

so, belek menu depan belakang...
ke belakang ke depan..tengah..
akhir nye nie le hidangan pilihan kami untuk lunch semalam

Tom Yam Campur

Siakap masak Sos Cheng Ho

Mix Vege

Ayam masak Sos Kong Po..
acu sangat suka ayam nie...1st time jatuh cinta makan ayam nie masa di Beijing dulu

dan menu istimewa yang menjadi idaman Mas ialah...
Crab with Salted Egg...atau bahasa mudah nye ketam masak bersama telur masin

Ya Allah! tersangat la sedap nye ketam nie...sangat nyummy...
korang patut try kalau korang pegi makan kat Cheng Ho nie

air pilihan acu Pawana...Shazlin lak pilih Strawbery Soda & Mas minum Lai Chi Kang
tapi sori le..lupa nak snap gambar Lau Chi Kang tu...

Alhamdulillah...sangat la kenyang nye perut ini semalam...
tengok le...licin semua nye...hehehheee



THANK YOU SO MUCH to Shazlin sebab belanja acu & Mas semalam
tak sesia kena 'culik' semalam....heheheee




6 xoxo:

ninoZ said...

houuiiii..nampak shedap bebenor ketam itu..kene gigih gi carik resepi nihh..:D

SYAbAR said...

semua nampak sedap acu.. teringnin nak pi mana kat sana...

@cu SaYaNg said...

Ninoz::

wajib cari tu kak..
nanti dah berjaya try jgn lupa kongsi ye kak

@cu SaYaNg said...

syabar::

kena try kak...terutama ketam tu..
sedap sangat

ninoZ said...

dah jumpa n dan link kat fb :D

@cu SaYaNg said...

Ninoz::

wah...cpt nye...tq kak