Friday, June 8, 2012

Demam "JEPUN" Kembali

Edit Posted by with 18 comments

Weekend nie Litar Sepang bergegar lagi
selain dihujani pelbagai kereta power

Photobucket

Photobucket

Pompuan-pompuan cantik dan seksi pun bersepah sana sini

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tu semua koleksi gambar Super GT yang lepas-lepas
paling best tahun lepas dapat bergambar dengan World Drift King
Mr.Keiichi Tsuchiya....legend nie ;)

Photobucket

Ada ke kawan-kawan blogger yang pergi??
kalau ada, roger2 la...mana tau boleh jumpa kat sana..insyaAllah




Photobucket

18 xoxo:

Kakzakie Purvit said...

Oh... Acu minat racing ye. Kakak tak pernah pun pergi. Tengok tv tu pun sebab temankan abang..

gadisBunga™ said...

agak2 gadis litar ni mmg tak ditetapkan dress code eh? ngeeee~

Darling Pya said...

Kakzakie::

minaatttttttt sangatttt sangattttt kak :)

Darling Pya said...

GB::

rasa nya...tu penampilan kat depan penonton kalau kat belakang utk photoshoot lagi huru hara baju2 diaorang semua...hehehehee

AzeedA said...

akak minat Jpop, Kpop tak minat..
heheee kene-mengene tak???

Darling Pya said...

Kak AzeedA::

Jpop ek...first time dengar..hehehehe

JunAina said...

GB..memang cam gitu dree code dia org, jgn tak tau semua dibayar!

Best ek Acu boleh bergambar dengan org2 glamer.

Anaasuria said...

hee.. kena la tunjuk segala aset ekkk... yang kecik pun dibesar2kan. hee..

Ati Masrif said...

dekat je tu..

tapi tiket yelek :)

Unknown said...

dapat test drive kereta tuh alangkah bertuah nyer...

makchaq said...

Acu ni mesti kaki pecut...
Kat highway mesti berdesup potong makchaq yg slow n steady...

Darling Pya said...

kak Junainaa::

tu first time dapat peluang bergambar dgn dia kak...selalu susah sangat sebab orang ramai :)

Darling Pya said...

kak Ati::

tiket boleh beli kat kaunter :)

Darling Pya said...

kak anaa::

hahahahaa...WAJIB!!!!

Darling Pya said...

Papa Mifz::

manusia bertuah je dapat drive keta diaorang tu...jangan kata nak drive, sentuh pun diaorang marah :)

Darling Pya said...

makchaq::

hahahaa...sekali sekala je makchaq :D

PCL said...

terlepas peluang nk pi sana...tingin gak nak masuk pit..haha jauh sekali nk bergambar dgn 'seksa2' tu..

Darling Pya said...

PCL::

insyaAllah tahun depan ada lagi :)

Followers