Followers

Demam "JEPUN" Kembali

Friday, June 8, 2012

Weekend nie Litar Sepang bergegar lagi
selain dihujani pelbagai kereta power

Photobucket

Photobucket

Pompuan-pompuan cantik dan seksi pun bersepah sana sini

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tu semua koleksi gambar Super GT yang lepas-lepas
paling best tahun lepas dapat bergambar dengan World Drift King
Mr.Keiichi Tsuchiya....legend nie ;)

Photobucket

Ada ke kawan-kawan blogger yang pergi??
kalau ada, roger2 la...mana tau boleh jumpa kat sana..insyaAllah




Photobucket

18 xoxo:

Kakzakie said...

Oh... Acu minat racing ye. Kakak tak pernah pun pergi. Tengok tv tu pun sebab temankan abang..

gadisBunga said...

agak2 gadis litar ni mmg tak ditetapkan dress code eh? ngeeee~

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

minaatttttttt sangatttt sangattttt kak :)

@cu SaYaNg said...

GB::

rasa nya...tu penampilan kat depan penonton kalau kat belakang utk photoshoot lagi huru hara baju2 diaorang semua...hehehehee

AzeedA said...

akak minat Jpop, Kpop tak minat..
heheee kene-mengene tak???

@cu SaYaNg said...

Kak AzeedA::

Jpop ek...first time dengar..hehehehe

JunAina said...

GB..memang cam gitu dree code dia org, jgn tak tau semua dibayar!

Best ek Acu boleh bergambar dengan org2 glamer.

anaa said...

hee.. kena la tunjuk segala aset ekkk... yang kecik pun dibesar2kan. hee..

Ati Masrif said...

dekat je tu..

tapi tiket yelek :)

Papa Mifz said...

dapat test drive kereta tuh alangkah bertuah nyer...

makchaq said...

Acu ni mesti kaki pecut...
Kat highway mesti berdesup potong makchaq yg slow n steady...

@cu SaYaNg said...

kak Junainaa::

tu first time dapat peluang bergambar dgn dia kak...selalu susah sangat sebab orang ramai :)

@cu SaYaNg said...

kak Ati::

tiket boleh beli kat kaunter :)

@cu SaYaNg said...

kak anaa::

hahahahaa...WAJIB!!!!

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

manusia bertuah je dapat drive keta diaorang tu...jangan kata nak drive, sentuh pun diaorang marah :)

@cu SaYaNg said...

makchaq::

hahahaa...sekali sekala je makchaq :D

[PCL] said...

terlepas peluang nk pi sana...tingin gak nak masuk pit..haha jauh sekali nk bergambar dgn 'seksa2' tu..

@cu SaYaNg said...

PCL::

insyaAllah tahun depan ada lagi :)