Followers

"Kami Turun Ke Bukit Jalil...Satu Jiwa Sokong Malaysia"

Friday, July 29, 2011

Tolong emak tanam kekwa
emak ketawa senang hati
pulang rumah dengan kecewa
walau kecewa tetap P.U.A.S H.A.T.I


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket


p/s:: terima ieda dan TM untuk tiket tu ye...




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Bila Mau Update??

Pagi-pagi dapat MMS

"Bila mau update???"


Photobucket


okay..okay...nanti acu update...




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Wordless Wednesday #2

Wednesday, July 27, 2011

Semangat Harimau Malaya malam esok...
gambar diambil ketika Malaysia lawan Chelsea 21 Julai 2011


Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Sayu Hati...Semoga Baby Aaron Kuat

Masih ingat entri acu mengenai Sri; jiran / sahabat acu??
Alhamdulillah semalam dia dah keluar hospital
cuma baby nya masih di NICU...

Baby yang diberi nama Muhammad Aaron Ziqri comel sangat
sayu hati acu tengok gambar dan video yang dirakam oleh Sri

Photobucket

Photobucket

Sri akan berpantang di rumah nya sebelum pulang ke Melaka
tu pun bergantung kepada keadaan kesihatan baby Aaron
acu harap baby Aaron kuat...insyaAllah...




Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Acu Meroyan

Tuesday, July 26, 2011

Semalam mood acu memang ke laut pergi nya...
tengok status acu kat FB pun orang dah tahu acu "meroyan"
semua gara-gara privacy acu kat FB ni jadi bahan gossip orang

Photobucket

Gara-gara gossip tu acu remove semua kawan-kawan
yang kerja di bawah majikan yang sama dengan acu...puas hati!!!
biar lah kawan sikit...janji hati tak sakit

Photobucket

Di sini acu nak ambil kesempatan mohon maaf pada
yang bekerja sebumbung dengan acu..
acu terpaksa "buang" anda sebab ada antara anda
yang busy body hal dalam kain orang....

Untuk yang tukang sebar cerita, aku tak akan maaf kan engkau
insaf-insaf lah...sepatut nya engkau datang jumpa aku
atau bertanya kan pada bos aku perkara sebenar
bukan nya bercerita sana sini...benda tak betul
dah jadi F.I.T.N.A.H...!!!!!



Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Doa Kan Sri

Friday, July 22, 2011

Pagi tadi masa sarapan kat pantry office
acu dikejutkan dengan berita menyedihkan berlaku pada
x-officemate acu merangkap sahabat acu merangkap juga jiran acu
(sama apartment..sama blok tapi lain level)

"tau tak sri koma???"

"hah??!!!..kenapa???..bila???"

acu baru berjumpa dia selasa lepas...kami seminar sama-sama
balik rumah pun sama-sama...
tiba-tiba pagi ni dikejutkan dengan berita buruk pula

Yang sangat merisaukan kami di pejabat ni
sebab dia mengandung...dan kata nya air ketuban dia dah kering
ikut kan due date dia 4 September nie..

Lepas breakfast, acu terus cari nombor henpon suami dia dalam sistem
nasib baik ada...terus call suami dia...

Alhamdulillah dia dah sedar...baby pun sihat
cuma kurang gula...dan ada dalam inkubator
sebab tak cukup bulan...(ye ke ejaan acu tu??)
insyaAllah tengahari nie acu pergi ziarah dia...

gambar Sri & suami acu cilok kat FB dia



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Wordless Wednesday #1

Wednesday, July 20, 2011

Bergambar dengan binatang-binatang ketika di Perth, Australia

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

Tiba-tiba Jadi Mat & Minah Bunga

Tuesday, July 19, 2011

Lepas penat bersorak di Stadium Bukit Jalil
kami bermandi peluh pula di Putrajaya
gara-gara nak jadi mat bunga & minah bunga
acu ke Pesta Floria 2011 dengan Anuar dan Amzar
tahun nie bertemakan bunga rose

Posing memang tak ingat punya lah...
maklum la ada orang yang suka jadi photographer
kena la dengan pompuan yang suka bergambar nie...hehehee

Layan gambar saja lah ya

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Terima kasih daun keladi ya wahai anak saudaraku Anuar
sebab potret kan acu dan Amzar...hehehehe

Photobucket


Jumpa lagi di Floria 2012...insyaAllah

Photobucket




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"