Followers

Acu Meroyan

Tuesday, July 26, 2011

Semalam mood acu memang ke laut pergi nya...
tengok status acu kat FB pun orang dah tahu acu "meroyan"
semua gara-gara privacy acu kat FB ni jadi bahan gossip orang

Photobucket

Gara-gara gossip tu acu remove semua kawan-kawan
yang kerja di bawah majikan yang sama dengan acu...puas hati!!!
biar lah kawan sikit...janji hati tak sakit

Photobucket

Di sini acu nak ambil kesempatan mohon maaf pada
yang bekerja sebumbung dengan acu..
acu terpaksa "buang" anda sebab ada antara anda
yang busy body hal dalam kain orang....

Untuk yang tukang sebar cerita, aku tak akan maaf kan engkau
insaf-insaf lah...sepatut nya engkau datang jumpa aku
atau bertanya kan pada bos aku perkara sebenar
bukan nya bercerita sana sini...benda tak betul
dah jadi F.I.T.N.A.H...!!!!!



Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

4 xoxo:

gadisBunga said...

nasib baik kite tak seopis kan acu?

Eri-chan said...

kdg2 rakan seofis ni susah gak mulutnya..

@cu SaYaNg said...

GB::

hehehe...kalau 1 opis kompem GB terkejut gak...hehehe

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

tu la pasal...sakit ati