Followers

Eh..Eh..Dah Lepas Setengah Rupa Nya

Friday, July 1, 2011

Dah Julai dah sekarang???
iskh...kejap nye la masa berlalu...
dah masuk bahagian kedua tahun 2011 dah

Jadual acu untuk bulan Julai::

2 Julai 2011

Acu akan bercuti ke Pulau Pangkor dengan kawan-kawan pejabat
nie pertama kali nak jejak kaki kat sini
dah menjelajah serata dunia...pulau sendiri pun belum sampai
tapi acu pergi tak lama cuma 2 hari 1 malam je...



Photobucket




Tarikh yang sama juga ada racing kat Sepang
ada event Malaysian Super Series 2011
emm...tak dapat nak ikut EE lah nampak gaya nya


4 Julai 2011

Hari Ulang Tahun Kelahiran emak...
emm...apa hadiah nak bagi ya???
erk...emak mahu menantu???? owh...camne tu???




Photobucket





9 Julai 2011

Acu dengan EE plan nak sambut birthday Yukio; BFF kepada EE
sebenar nya birthday Yukio dah lama lepas...17 Jun hari tu
tapi kerana kesibukan acu & EE terpaksa la kami tunda...

emm....mau makan di mana ya????



Photobucket




Eh...tarikh nie juga orang plan untuk BERSIH 2.0 kan???
alamak...confirm banyak roadblock kan???
aduih...menyusah kan betul lah...


16 Julai 2011

Jom layan bola kat Stadium Nasional Bukit Jalil
Liverpool lawan Malaysia....tiket dah beli
anda bagaimana???



Photobucket




Acu plan nak balik "kampung" tarikh ni
tapi acu cancel...sebab penat...dah letih nak travel
simpan cuti untuk travel bulan Oktober & Disember nanti

Eh...tarikh nie juga ada Drag Battle kat Sepang
emm...tak dapat ikut EE lagi lah sebab nak layan bola


21 Julai 2011

Sekali lagi ke Stadium Nasional Bukit Jalil
layan Chelsea dengan Malaysia pula...



Photobucket





Emm...dah nak masuk Ramadhan kan???
bulan Ogos bulan rehat :)




p/s:: ada gambar yg ehsan dari en.GooGLe






Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

2 xoxo:

azieazah said...

Nampaknya jadual setahun, macam 50% tu banyak di luar kawasan ya. Bestnya ada peluang macam tu...


Meraikan dan Diraikan: Bos Kata Aku Macam ZIZAN...!

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tu lah pasal...cuti tahun nie memang ngam2 je kak...betul2 manfaat cuti rehat yg diberi setahun..hehehee