Followers

Musical Day:: "Cuci Jangan Tak Cuci.."

Monday, March 19, 2012

Bangun tidur pagi nie tetiba terasa mudah 10 tahun lah

Apa rahsia jadi muda tu acu???


Rahsia nye...semalam acu banyak ketawa....3 jam tau

Uish...apa yang lucu sangat sampai 3 jam ketawa??


Lucu sebab acu tengok nie

Photobucket

Ooooo...patut la lucu...pegi sorang ke??


Nope...acu pegi dengan Mira dan Fiqa; anak-anak sedara acu

Photobucket

Photobucket

Show yang sarat dengan komedi...ketawa dari mula sampai habis
tak rugi menonton...hilang stress

Tahniah pada semua yang terlibat

Photobucket

Lepas show, kami ke Jalan TAR...cari barang
kemudian singgah Serdang, makan kat Restoran Chop & Steak

Photobucket

Sampai rumah kakak acu dah pukul 10 lebih
lepas tinggal kan diaorang berdua, acu terus balik
sampai rumah bersih apa yang patut terus zzzzZZZZZZZZZzzzzzzzz









Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 xoxo:

kakcik said...

Penuh ke auditorium tu Acu?

@cu SaYaNg said...

kakcik::

show semalam tu yg kedua last
so, tak penuh sangat la

Anaa said...

hihi.. muda 10 tahun tu..

akak lom pernah lagi nengok teater cenggini.. kat mana nak tengok pun tak tau.. kampungg sungguh kan akak ni.. huhu

gadisBunga said...

seat yg tak penuh tu mesti yg rege 100 lebih kan?

*tgh sedih sebab dah terlepas tgk cuci2 forever. terlalu byk hal yg menghalang. :(

@cu SaYaNg said...

kak Anaa::

tu kat istana budaya kak..

@cu SaYaNg said...

GB::

yg bawah tu rege nye 163
yg kami duduk tu 103... :)

Kakzakie said...

Terapi yg baik adalah ketawa. Tambah muda dan lupa segala yg membeban di kepala ye dik...

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

betul tu kak
lupa seketika semua masalah yg ada :)

nyanyisunyi said...

akak teringin sgt nk tenguk teater kt Istana Budaya ni....sape yg pegi tenguk semua kata best...

ada rezeki nanti nak pegilah...tenguk citer lain pun tkpe asalkan dpt tenguk...

@cu SaYaNg said...

nyanyisunyi::

pegi la kak...tp cari cite yg best2 la...nie nanti ada P Ramlee the musical...ok gak tu kalau g tgk..not bad :)