Followers

Bergembira Bersama

Wednesday, February 12, 2014

Penat berjalan dalam Arena of Stars [sini]
kami menjamu selera di The Gravy Factory

 photo Picture3_zpsb46bacd3.jpg
 photo Picture4_zpsff02d88b.jpg
 photo Picture5_zps96120c0d.jpg

Habis makan, kami terus ke Snow World
nak main salji kat London jauh sangat
jadi main je lah salji kat Genting Highland nie... hehehee

 photo Picture1_zps9eeadcf4.jpg
 photo Picture2_zps3dba7208.jpg

Habis main salji, anak-anak sedara acu naik roller coaster dan bumper car
acu pulak lepak layan show kat main stage

Memula tengok orang tulang lembut nie buat show


Sempat la bergambar dengan lelaki kacak ini

 photo Picture6_zps8191ca0f.jpg

Pastu layan dinosaur menari lagu Gentleman (PSY) lak


Dah habis show, acu lepak minum kat cafe
sementara menunggu diaorang habis main

 photo Picture7_zps45b7e6c9.jpg

Dah habis main kat indoor theme park nie
kami ke tempat games tingkat atas

 photo Picture8_zps04bc7c41.jpg
 photo Picture9_zpsb58adebb.jpg
 photo Picture10_zps6193d1a0.jpg
 photo Picture11_zps17f0351e.jpg

Kejap je main nye, pastu terus ke stesen skyway
nak kena turun sebab nak kejar bas pukul 7.30 malam
takut terlepas pulak

Ramai gile manusia yang beratur kat skyway

 photo Picture12_zps9e2a330f.jpg

Hampir satu jam juga lah kami beratur kat sini baru sampai turn kami

 photo Picture13_zpsa66b82dd.jpg

Sempat naik bas pukul 7.30 malam
Alhamdulillah kami selamat sampai stesen bas kat Kajang jam 8.40 malam
singgah makan dulu sebelum balik

 photo Picture14_zpsc9b49bcd.jpg

Satu hari yang memenatkan tapi kami semua enjoy..!!!






Photobucket

0 xoxo: