Followers

Birthday #5 Bersama Zumba Buddies

Monday, February 24, 2014

Walau pun dah sebulan berlalu
tapi nie baru ada kesempatan nak celebrate birthday
dengan kawan-kawan zumba

 photo Picture8_zps76eeee50.jpg
 photo Picture9_zps1377c054.jpg

Hari khamis malam jumaat yang lepas (20-02-2014)
kami makan bersama di Restoran Al Diafah Kajang

 photo Picture1_zps4a3a5647.jpg

Lama sangat dah kami tak berkumpul bersama
acu pun sekarang "cuti" sementara ke gym
ada yang dah berpindah sebab ikut suami
ada juga yang berpindah gym sebab berpindah office
dan ada juga yang dah tukar ke gym lain

Antara santapan perut kami malam tu

 photo Picture2_zpsee086e6e.jpg
 photo Picture3_zpsf763baf3.jpg
 photo Picture4_zpsdf33a19e.jpg
 photo Picture5_zps32e65283.jpg
 photo Picture6_zps83ba057e.jpg
 photo Picture7_zpseb90e073.jpg

Bila sesekali berkumpul macam-macam cerita la keluar
riuh rendah restoran dengan gelak tawa kami

 photo Picture10_zpsac93106b.jpg

Lepak kat situ sampai restoran tutup
kami customers kedua terakhir yang melangkah keluar malam tu :)





Photobucket

2 xoxo:

anyss said...

Assalamualaikum,
Nyummmm nyummmm...nampak mcm sangat sedap di tekak makanan itu....

gadisBunga™ said...

cerianya restoren nih!!!