Followers

Holiday #5 Panjang Umur Nanti Kita Datang Lagi

Tuesday, February 4, 2014

Hari terakhir kami di Bandung Rabu (22-01-2014)
selepas check out dari Apartment Braga
acu minta supir hantar kan kami ke kedai Kartika Sari
masing-masing nak beli brownies untuk dibawa balik ke Malaysia

Tapi kat sini  bukan brownies saja yang ada
tapi macam-macam ada... pilih saja apa yang mau

 photo Picture1_zpsba6ab6d5.jpg
 photo Picture2_zpsb03bf85b.jpg
 photo Picture3_zps76a83d0a.jpg
 photo Picture4_zpsf95a3829.jpg
 photo Picture6_zps1f15d375.jpg

Pada asal ny, kami nak breakfast kat sini
tapi malang nya food court nya belum beroperasi

 photo Picture5_zps8acf1330.jpg

So, kami tapau je roti and kuih-muih yang ada di sini
sebagai alas perut sebelum makan dalam flight nanti
pelbagai jenis kuih ada kat sini

 photo Picture7_zps678fdbe9.jpg
 photo Picture8_zps6fe2d0c8.jpg
 photo Picture9_zpsef199f3a.jpg

"Ketua rombongan" tengah sibuk mengira wang
acu bayar kan brownies yang diaorang beli dengan baki duit collection kami

 photo Picture10_zps79f4897d.jpg

Dah selesai membeli, kami langsung ke airport
Alhamdulillah segala urusan berjalan lancar

 photo Picture11_zps72ef0247.jpg

Sementara menunggu masa untuk masuk ke Balai Berlepas
kami menikmati kuih muih yang dibeli dari Kartika Sari tadi

 photo Picture12_zpscfa033c8.jpg
 photo Picture13_zps656a8e22.jpg
 photo Picture14_zpsa4b4d427.jpg

Tiba masa untuk boarding
selamat tinggal Bandung

 photo Picture15_zpsbe6a827d.jpg

Lebih kurang pukul 2.50pm kami selamat mendarat di LCCT
tunggu abang ipar acu datang ambil

 photo Picture16_zps5ea2630f.jpg
 photo Picture17_zps2d7fe528.jpg

Alhamdulillah selesai sudah percutian acu dan keluarga di Kota Bandung
insyaAllah nanti kita plan trip ke tempat lain pula :)








Photobucket

1 xoxo:

JunAina said...

Akak ni Acu hati nakkk berjalan tapi sejak anak2 dah besar ni jadi kesian pulak nak tinggal dia orang.