Followers

Birthday #2 Terkejut Dan Malu Tapi Suka

Wednesday, February 5, 2014

Habis sudah cerita Bandung
acu nak cerita pasal hari gembira dalam hidup semua insan
yang hadir setahun cuma sekali [sini] pula

First birthday dinner acu dengan EE
EE beli kan pavlova; kek kegemaran acu.. Yeeaayy..!!!

 photo Picture33_zps104e781a.jpg

Acu pilih dinner di Outback Steakhouse di BB Park
dah lama tak makan kat Outback lagi pun dah dekat
dengan kedai kek yang jual pavlova tu

 photo Picture34_zps739de453.jpg

Kebetulan nya acu puasa masa hari birthday acu
emm... tahun kedua acu berpuasa.. Alhamdulillah
so, kami ke sana lepas maghrib

Menu kami malam tu

 photo Picture35_zps32f67af0.jpg
 photo Picture36_zps331333a5.jpg
 photo Picture37_zpsd8b488c0.jpg
 photo Picture38_zps4f25db9c.jpg

Dah habis makan, kami tak lah terus keluar
rehat dulu sesambil surf internet layan youtube bagai
tetiba datang sorang staff Outback nama nya Rumen
dia suruh tunggu kejap...

Kitaorang nie macam pelik gak memula
apasal lak suruh tunggu?? bukan nya kami dah nak balik

Sekali terdengar orang nyanyi ramai-ramai


"Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you...
Happy Birthday to you miss
Happy Birthday to you..."

Ya Allah..!!! Kejutan apakah ini???

 photo Picture39_zps5fb76b4c.jpg
 photo Picture40_zpsd549358f.jpg

Sepinggan brownies ice cream yang sangat lah sedap di letak kan di depan acu

 photo Picture41_zps5b747d84.jpg

Malu juga sebenar nya sebab pelanggan lain semua tengok
dalam malu tetap juga rasa happy... hehehehee

Thank you so much EE dan Rumen and friends :)





Photobucket

3 xoxo:

Kakcik said...

Kalau mak pun mesti terharu giler... :)

Acu Sayang said...

kakcik::

kan?? 1st time kena camnie mak
malu...hehehee

tenku butang said...

banyaknya entri makanan hari ni.. ni yang buat teman lapo ni