Followers

~Jom Heboh~

Monday, June 2, 2008

31-05-2008
7.45am - SMS

acu :: dh siap lum?
amzar :: acu..kami dh siap dh...
acu :: acu otw...

8.00am - kat BTHO
amzar :: acu, ma cakap masuk bekpes dulu...
acu :: orait....
amzar :: abg dgn baby je ikut...adik tak mau pi..
acu :: awat dia tak mau pi lak?
amzar :: dia kata ada keje nak kena buat...

9.00am - kitaorang gerak dr BTHO

iskh...pagi2 nie nak p mana lak nie?
ekceli, acu nak bawa amzar (abg) n fikah (baby) pi bukit jalil...kat sana ada..
"JOM..JOM..JOM...JOM HEBOH..HEBOH.."

hehehee...saje je...diaorg nie tak penah pi
acu ni boleh dikata kan tiap2 tahun pi jom heboh nie...
saje suka2....jamu mata tgk selebriti...amik gambar mana yg patut

memandang kan skrg ni acu on diet
so, tak byk la bende yg acu beli...
if not...tak cukup tangan acu memborong
acu suka beli junk food kat situ...
RM10 dapat macam2 dalam beg tu
lagi pun acu memang suka kumpul paper beg
tu yg sakan acu belanja...
but dis year, acu cuma abis dalam RM30 je...
beli some souviner + upgrade kad MyTV3 to MyTV3 Tune Card
ala2 debit kad la...

artis pun tak ramai yg acu jumpa
sebab diaorg datang lambat...
nak kena tunggu tengahari baru diaorg sampai...
malas la pulak nak tunggu
panas...acu pi awal sebab nak elak panas...

dalam pukul 11.30am kitaorg gerak balik...
dis are some artis yg acu jumpa...


acu + ahmad idham

acu + fizz feroz


acu + ifa raziah


acu + keta yg digunakan dlm cite impak maksima

0 xoxo: