Followers

~Super GT~

Monday, June 23, 2008




Yesterday is Sunday...
Sunday is rehat day...
but Sunday 22-06-08 is final day for Super GT


Super GT???
ala...racing keta lor...keta jepun...nama glemer GT Japan
yg ada pompuan2 sexy dr jepun


sepatut nye acu pi tengok Super GT nie
dengan wife kawan acu..but last minit dia cancel lak
so, sorang2 la acu pi..
tak kisah la...sebab dia ada kat sana
dia terlibat as marshall kat Super GT tu

dalam pukul 10am acu gerak dari umah
sampai SIC dalam pukul 10.40am
tunggu dia...kata nye dah kena mula keje
so, acu kena la tunggu dulu
tapi tak lama lepas tu, dia call bgtau Zul akan datang amik acu
acu ok je...

zul antar acu sampai kat pintu grandstan
pastu acu jalan2 kejap kat entrance tu
ingat nak cari bende kat anak2 sedara acu

tengah jalan2 tu tetiba ada pulak le 2 insan datang tegur acu
jumpa lak org UPM kat sinie...
ok gak le...boley buat kawan...
so, acu tak kesorangan la kira nye...acu ikut diaorg
acu call dia bgtau acu jalan dengan kawan2 acu
tak de la dia risau

race Super GT start dalam pukul 4pm
nak tunggu abis 42laps dalam kul 5 lebey gak le
kawan2 acu 2 orang tu tak tunggu abis pun
sebab diaorang ingat kan lambat abis
dekat nak pukul 5 diaorg dah balik
acu memang kena tunggu sampai abis le
bukan setakat abis race je, tapi sampai clear SIC tu le
acu kena tunggu dia abis keje..

dalam pukul 6 lebey dia datang amik acu untuk masuk ke pit

tunggu dia abis keje kat sana...
so, lepak le amik gambar sorang2 je kat dlm tu
tak mo le kacau dia...nanti apa lak kata kawan2 dia
bawa awek...m'ganggu je...

lama gak tunggu dia abis keje dlm pukul 9 baru setel semua

smpt la acu b'gmbr dgn Datuk Mokhzani..


lepas tu acu di lantik jadi camera woman jap
amik kan gambar marshall + core person dr Jepun
banyak lak le camera nye...
nasib la ye...kalu gambar tak cantik acu mnta maaf
lps tu acu pun b'posing la kejap kat keta2 yg menang


lepas amik gambar tu kena tunggu lagi
tunggu dia amik payment lak
acu tak sure brape diaorg dapat utk 3 ari keje tu
kira nye acu bertolak balik dalam pukul 9.15pm

2 xoxo:

Daffodil said...

amboi sama merah ngan awek jepun nmpk.. bestnya! lalalala jgn lupa ar amik tag tu lalalalala

@cu SaYaNg said...

daff~ alamak..sori beb.aku mmg t'lupa..nnt aku amik k..don wori