Followers

~X-KolejMet~

Sunday, June 15, 2008

Sabtu semlm acu kuar date dengan dia
plan nak tengok Incredible Hulk
so, kitaorang pun p la Mid Valley...
tengok show 6.30pm
masa sampai kat MV tu dalam pukul 5 lebey

lepas beli tiket kitaorg p jalan2 dulu le sementara nak tunggu kul 6.30pm
lalu le kat Pizza Hut...dia nak pesan Pizza untuk take away
nak makan dalam panggung...kata nye lapar
masa nak amik pizza tu, dia terjumpa dengan seseorang
pastu dia datang kat acu,

"kenal tak?" - dia...sambil menunjuk pada seseorang
"sapa?" - acu

orang tu melambai2 kat acu...
acu dok pikir...sapa la pulak minah nie...

"Piah...ko tak kenal aku lagi ke?" - orang tu

"Ya Allah! Jimi...memang le aku x kenal..ko dah transform macam nie
mana le aku nak ingat.." - acu

Nie la..Jimi.. x-kolej masa kat kat KMK dulu



dah berubah ko nyah....klass...
mak memang tak kenal ko....
dah vogue....

acu lupa lak nak penuh dia...

if tak salah acu nama dia Zulhelmi
kawan2 lelaki panggil dia Mek Yah
sebab sora dia memang macam pompuan
and dia memang kategori lembut
so, no wonder la dia jadi transformer...hehehehe
nama dah tukar...'AMY'

lama betul acu tak jumpa dia..
kata nye dah 3 tahun dah dia keje kat Pizza hut tu
emm...tak penah sekali pun acu jumpa
ni baru terserempak

so, kawan2 x-KMK...sapa nak disc makan le kat Pizza Hut MV
hehehee...jangan marah nyah...mak tolong promote pizza ko nyah...

3 xoxo:

aramis2177 said...

Piahhhhhhhhhhhhh
Ya Allah......xsangka si jimi tu dah mcm tuh...isk..isk.....sakan2 .......sama naik dia ngan si remy tuh nooo...hahhahhahaa........dah lama kaa dia keja situ??xpenah perasan lak noo..aku ada gak 2/3 kali makan pizza hut kat MV tuh......huhuhu.........
hang mcm mana laa?ok?

Daffodil said...

salam piah.. pekabo? uiks xsangka jimi camtu gak.. apalagi la remmy.. ops sebelum terlupa.. anda telah ditag! sila ambil tag diblog saya.. hehe.. sila-sila jgn memalu ye.. sja suka-suka je..

@cu SaYaNg said...

aramis~ kata nye dah 3thn dh kt
situ aku la nie ok..nmpk
cam x dak apa2 prob le..

daffodil~ sihat. iskh..iskh..nnt
aku amik tag tu ek..remy
lg vogue. kita pun
kalah...hhahahaha