Followers

~MinYak Oh MinYak~

Thursday, June 5, 2008

walaweh...minyak naik harga...RM2.70/liter
mahal nye...78sen naik...banyak siot...
mapuh le lepas nie...
kalu sekarang nie acu isi full tank RM85...
mulai 12.01 mlm tadi full tank keta acu bernilai RM120
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....naik RM35 tu...
banyak nye....lepas makan untuk seminggu

aduh le...teruk nye..iskh..iskh...
macam mana la agak nye orang yg ada anak ramai ek
acu yg idup sorang diri nie pun dah terasa bebanan nye
orang2 lain tu macam mana la agak nye...
sian nye...huhuhuhu....
malam tadi balik awal dari opis...dalam pukul 8
acu terus pi isi minyak kat stesen shell serdang
mak...banyak nye keta...
but alhamdulillah walau pun banyak keta
tapi keta2 tu semua beratur untuk stesen petronas...
acu tunggu kat stesen shell tu dalam 10minit je
dah dapat isi...

masa nak balik stuck kat situ dekat 30minit
sebab orang dah makin ramai...
nak kuar tak leh...
so, sambil2 tunggu tu
sempat le acu snap gambar jam kat stesen minyak tu
tapi biasa la imej tak clear sangat sebab guna camera hp









3 xoxo:

aramis2177 said...

Piah
ghajin hang nooo...dan lagi tuh snap pics...hehhehehee...ni baper jam hang q nih?huhuuhuhu.....

Ummi Yang Tomey said...

huhu..
aku ingt nk pinjam basikal ofis aar.. nk kayuh dari umah ke ofis.. at least.. buleh gak kurus kan bdn.. agak2.. en. Hussin kasi dak ek?

@cu SaYaNg said...

farah:: aku q x lama..dlm 10mnt je
sambil2 tggu snap p la
sekeping2..mcm pesta..syok
tgk

ummi:: try le mnta..buat sorat
rasmi..hahaha