Followers

~Acu , Chik , Mimi & Shikin~

Tuesday, May 27, 2008

Semlm Chik (kakak acu) dari taiping datang ke KL dgn 2 org anak dia
ada urusan sikit kat Putrajaya
so, ari ni acu amik cuti urus kan hal diaorg...

pagi2 around 9am acu amik diaorg kat umah Teh (also my sister) di BTHO
terus gerak p Putrajaya setel kan hal Chik dulu
lebey kurang pukul 10.45am dia setel, acu bawa diaorg amik gambar
area masjid PJ..sebenar nye nak gak bawa diaorg ni pi Alamanda
tapi memandang kan mengejar masa so, cancel la pi sana
amik gambar area situ je...


ni le kakak acu..



Ni Shikin & Mimi


lepas tu tu terus pi KLCC sebab anak2 sedara acu
nak beli something kat sana...nak pi kedai Girls...

pusing sana pusing sini...masuk isetan...
pastu perut dah lapar...
acu ajak diaorg makan kat Madam Kwan's

sian anak2 sedara acu nie...termasuk la akak acu
diaorg tak penah makan kat restoran yg kategori mahal nie
kira 1st time la masuk nie...so, diaorg rasa sedikit terkejut
bila tengok harga2 makanan kat situ...
sampai kan si Shikin tak nak order makanan
just order ice cream yg harga nye dlm RM5.00


rasa lucu pun ada..rasa kesian pun ada...
tak pe lah..next time datang kita pi makan tempat lain lak k...
nak bawa diaorg makan kat Fish Manhattan...tapi
kakak acu nie tak brape suka western style...
selera nye selera mesia je...

pukul 2pm acu antar diaorg ke Pudu sebab bas pukul 3pm...
lepas antar diaorg acu call dia...nak jumpa sebab dah kebetulan acu di KL
sementara tggu dia balik dari opis
acu pun abis kan le masa acu kat Mid Valley...
acu pi buat pedicure kat nail studio situ...
tak puas langsung buat kat situ...
rasa cam dia cuci tak bersih pun...
acu puas lagi buat kat nail studio Mines
tapi yg best tu, kerusi dia kerusi ogawa
so, sambil dia cuci kaki...badan diurut dengan ogawa


Keadaan kaki acu sedang dikerjakan amoi

lepas buat pedicure, acu shoping sikit kat Jusco
ada sale...acu beli 2 pasang sandals..
Sembonia (RM20.70)...Tono's (RM19.95)
5.30 baru acu pi jumpa dia...

0 xoxo: