Followers

~Abg Yeh~

Tuesday, August 26, 2008

1.30pm :: CALL


abg yeh :: helo..acu...

acu :: helo...uiks kat mana nie?

abg yeh :: cek dah sampai kat KLIA nie...

acu :: ye ke?? awat tak call bgtau nak balik?

abg yeh :: saje je...nak buat suprise...acu! kat mana nak naik ERL?

acu :: acu tak ingat le...cuba la cari signboard. if tak salah acu
kena turun bawah...


abg yeh :: kalau pi KL Sentral 35rgt kan?

acu :: dulu 35rgt le..la nie tak tau lak kot2 dah naik
naik la sampai Putrajaya. nanti acu amik...

abg yeh :: tak pa lah..nak jumpa kawan cek kat KL Sentral

acu :: bila nak balik Kedah?

abg yeh :: ingat nak balik malam nie gak...acu tak balik kg ke?

acu :: tak kot. dah 2 mggu acu balik...mggu nie rasa nye tak balik dah

abg yeh :: okey lah acu...nak pi cari ERL...

acu :: okeh...apa2 hal nanti call acu...


tu le perbualan acu dengan abg yeh..anak sedara acu (anak kakak acu yg sulong)
nama dia ashraf...tapi family panggil abg yeh je...



sebenar nye dia nie keje dengan MISC
dia baru turun kapal la tu...turun kat Dubai
so, kena le naik flight dari Dubai balik ke Mesia nie...

umo dia if tak salah acu 24thn...
dia nie anak tunggal...
dia cucu sulong dalam family acu...

iye..iye je nak balik Kedah malam tadi gak...
dalam pukul 4 lebey call acu minta antar kan dia pi umah
kakak acu kat Bandar Tun Hussien Onn...
nak rehat sana dulu...esok (ari nie le..) baru nak balik...

so, dalam pukul 8pm acu amik dia kat stesen komuter serdang
lepas tu kami pi makan dulu kat Jusco Balakong...
acu ajak dia makan kat johnny's...hehehhee
my feveret restoran... :D



as usual, acu order set utk 2 orang
pastu dia tambah nasi goreng spicy...
lepas makan, jalan2 kejap kat jusco tu
pastu acu antar dia pi umah kakak

dia naik bas pagi nie jam 9.30am...

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.