Followers

~MERDEKA..!!!~

Sunday, August 31, 2008

wah...sedar tak sedar dah 51thn kita merdeka...
korang sambut merdeka malam tadi kat mana?
malam tadi acu sambut kat Sepang...
sambut merdeka sambil tengok Sepang 12 Hours Endurance

atau femes nye Merdeka Mellennium Endurance
ala..yg race keta 12 jam tu...




race nie start pukul 12pm abis dekat2 pukul 12am..
each team kena sedia kan minimun 2 drivers
max 3 drivers...if sorang je mapuh le...
nak bawa keta tu 12 jam...dah le panas...

race nie masuk nye free je...
acu pi sana lepas maghrib...
drive sorang2 je la dari sini
lupa lak nak bgtau
acu pi sorang sebab dia dah ada kat sana...
seperti biasa le dia keje...

acu lepak tengok race nie atas bumbung pit je..
malas nak masuk ke tempat grand stand..
maklum le sorang2 je...malas le nak pi belah sana


dia teman kan acu kejap pastu dalam pukul 10 lebey
dia dah kena turun sebab nak standby ada keje
so, melepak le sorang2...
abis race dalam pukul 11.45pm

video

pastu sementara nak tunggu detik 12am
ada bacaan sajak Merdeka oleh Mohd Nordin (if tak salah acu le..)
sajak tu abis tepat2 pukul 12am...
sambil le laung MERDEKA...MERDEKA..MERDEKA...


abis je laung merdeka tu, mula le penyampaian adiah utk pemenang
masa tu ada le nampak Dynaz...
tapi tak leh nak bergambar le sebab acu kat atas dia kat bawah
suami dia masuk gak race nie utk team Proton R3
and diaorg menang le...

abis je penyampaian adiah tu, semua bersurai le
acu pun turun bawah...lepak depan pit
sambil tunggu dia abis keje...
dia setel semua dalam pukul 1 lebey...
dia rehat2 jap...sambil melayan acu bergambar


lebey kurang pukul 2am baru kitaorang gerak balik ke KL
acu antar dia dulu...
ikut kan dia, dia nak balik dgn kawan dia je...
kira nye acu tak yah antar le maklum le dah lewat
tapi acu b'keras gak nak antar...acu memang degil...
and hasil nye...acu sampai umah pukul 3 lebey...
sampai je terus le zzzzzzZZZZZZZZZZZZZZZZZZ....

1 xoxo:

Anonymous said...

Promotional clothing Abercrombie and Fitch for sale or Abercrombie as a gift, will always be beneficial to Abercrombie Sale any business. This is Cheap Abercrombie a great way to impress consumers Abercrombie outlet and grow brand loyalty abercrombie Jeans and popularity. This is a quite flawless form of marketing. Your imprinted Abercrombie Pantslogo provides instant recognition. Abercrombie Tees These eye-catching articles of clothing are a foolproof way to increase profits and a cost Abercrombie Shorts effective form of marketing. Some use this plan to earn profits and then save them for future expenses. Abercrombie Sweaters You can get a huge range of promotional gifts or other promotional items on It is encumbered with a wide range of designs, styles and colours of assorted promotional items. These items can be used as promotional gifts and resourcefully distributed to the target customers to have a long lasting impression on them and make a huge profit in exchange.