Followers

~Restoran Cabai~

Friday, August 15, 2008

makan!!!makan!!!makan!!!
apa nie acu...cakap diet
tapi banyak nye makan...

emm...semalam lepas opis
rasa boring nak balik umah...
so, acu call dia..dia ajak datang KL
kitaorang plan dinner sama2

acu ajak dia pi KLCC
sebab acu nak masuk isetan..
ingat nak shopping sikit
(shopping lagi...muahahaha..)
acu suruh dia pi jalan2 dulu
sementara acu dok belek + test
beberapa helai baju + skirt

last2, dia call sebab lama sangat tunggu
hehehehee....sabar le sayang...
acu sambar skirt jeans + blouse
lepas bayar, terus cari dia

dia tunggu acu kat starbuck
lepas tu kitaorg pi restoran cabai



hahahaha...farah wei...
aku dah jumpa dah restoran cabai kat mesia nie
muahahahaaa.....acu tertipu rupa nye selama nie

belek punye belek menu tu
acu tak tau nak makan apa..maklum le diet
hehehehee....
last2 acu order Triple play...acu cakap dengan dia kongsi
sebab acu tak abis makan punye...(usus dah kecik..muahahahaha)
nak order soup tapi tak menarik
dia order apa ntah nama nye...lupa
tapi ala2 chicken crisper cuma ada honey
new meal kat cabai nie...




kitaorg kuar dari restoran nie dah dekat pukul 11
acu tak kisah balik lambat sebab acu cuti esok nye
jumpa kawan2 dia kejap
pastu acu gerak balik umah...
pastu tido....

0 xoxo: