Followers

Tahniah Bro!!!!!

Monday, January 11, 2010

Walau pun dapat tempat ke-3
acu tetap suka...sebab acu memang MINAT sama dia

CONGRATULATIONS FAIZAL TAHIR!!!!!



pakai tongkat pun tetap MANTAP!!!!!

12 xoxo:

fazemy said...

Diani ada talent. Tp klw dia berckp tak suka dengar. Poyo! Si Akim AF tu pun sama. ada bakat tp poyo. haha

azieazah said...

..Dan Kak Azie dapat sate, sebab menang teka Aizat juara...! yes!

hehehehe

*Fazemy, tell me, mana artis Msia yang tak poyo? hehehe...

@cu SaYaNg said...

Fazemy::

bab poyo tu boleh dikatakan semua nye serupa je...

@cu SaYaNg said...

azieazah::

amboi...siap makan sate tu...
apsal x ajak join?
hehehee...dah lama aaa acu x makan sate...

p/s:: bro DJ Epoi bila nak belanja makan sate???heheheee

Dj Epoi said...

Jom .....moh skank kita gi makan sate jom....

Dalam satu jam nih kalau tiada reply......kira cancel or sebaliknya Lu yang kena belanja Gua ....

Ahakkk!!!

Kak AA
Kak Cik Seroja
Kak Echah...

Jom kita makan sate jom!!!

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

Betul 3x...
Vic pun setuju...
dia mmg berbakat tapi kalau bercakap eksyen sangat la..
mengatas je.... takde nak merendah diri langsung.

azieazah said...

DJ EPOI.. jommmm.. jommm arrr...!

@cu SaYaNg said...

DJ Epoi::

ala...dengki la tu...jom aaaa...jom aaa...x kira nak gak lu belanja...hahahaa

@cu SaYaNg said...

V.I.C::

bab tu memang acu setuju tp nak wat camne...orang biasa pun ramai yg jenis ckp mengatas je nie...mcm diaorg je yg bagus dlm dunia nie..huhuhu

Dj Epoi said...

Kak AA & Acu...

Jom ...bila?

Jake's Daughter said...

Pya...
Aku nak bt pengakuan nih..Tapi ko jgn marah aku plak ek....
















FT la cinta hatiku...
Miahahaha...
Tapi aku mmg FANATIK FT....
Hohoho..
Hidup Faizal Tahir!!!!

@cu SaYaNg said...

ieda::

x dak sbb pun aku nak marah..
aku suka lagi ada la..sekurang2 nye aku ada geng...hahahahaa