Followers

Tanya sikit

Saturday, January 9, 2010

Kawan-kawan...

acu nak tanya sikit pada sesapa yang tau or kenal
ada tak antara korang or sedara korang or kawan2 korang
yang keja OFFSHORE???

macam mana nak apply keja tu???
ada sesapa yang boleh bantu acu????

Thank you so much....

10 xoxo:

sakurasa 2 said...

Salam dari Sakura di brunei darul salam

V.I.C @ D.I.A.N.A said...

hmmm..... dulu ada... skang dia dah tak kije offshore lg rasanya.

@cu SaYaNg said...

sakurasa::

salam kak...rindu nye kat akak..
akak dah tinggal kat sana ke?

@cu SaYaNg said...

V.I.C::

ooo...acu nak tau camne nk apply keja kt offshore tu...

echah_syed said...

alamak..anak kwn combi tunang dia mmg keje offshore tp dorang dah jarang contact ler acu.tak dapat nak tolong acu :(

azieazah said...

Mungkin kena survey kat Google kot... tak tau laa...

sophia said...

echah::

ala...ye ke kak? emm..x pe..nanti acu tanya org lain lak..tq kak

sophia said...

azieazah::

seacrh kat makcik google memang boley tapi kalau dapat org yg ada kaitan dgn tu lagi senang...boley tanya direct

fazemy said...

Acu. Saya keje dgn oil n gas company. Ada byk company offshore ni. Apply la dgn petronas ke, shell ke, exon,slumberger ke..company2 yg dah gah namanya.

Bkn sng nak dpt keje kat offshore tu.

Dj Epoi said...

Acu,,,Lu tanya Suked..

Abg dia kerja pelantar minyak..kat MIRI

Skank tgh bercuti ada kat KL nih..

Cuba tanya....!