Followers

Boys Over Flowers

Saturday, January 9, 2010

Korang semua suka tengok drama Korea tak?
acu dah lama tak layan drama Korea nie
dulu selalu gak le tengok..
dulu acu paling suka drawa All About Eve...

sekarang nie, minat pada drama Korea nie datang balik
since bulan Disember 2009..tu pun setelah menonton nye secara tak sengaja
drama yang ditayang kan di TV8 setiap isnin - jumaat tepat jam 8.30pm

sejak menonton drama nie, acu elak stayback lama2 kat opis
kalau boleh tepat jam 8pm acu nak balik
acu kena pastikan acu sampai umah sebelum 8.30pm
tapi kalau tak boleh nak elak tu..tak leh nak kata apa la kan
kadang2 ada gak terbabas balik pukul 8.30 lebih
tapi time tu bawa keta macam ribut aaa...
sebab nak pasti kan dapat gak tengok drama nie



acu minat dengan semua pelakon utama dalam drama nie

mai sini acu kenal kan watak utama BOYS OVER FLOWERS nie

Koo Hye Soon:: Geum Jan Di (Heroin)

nie le heroin dia...comel kan???

Lee Min Ho :: Goo Jun Pyo

acu minat gile dengan mamat nie...really admire him so much
dia nie the yougest billionare...dalam drama nie la...boifren kepada Jan Di
luara drama acu tak sure lak...hahaha

Kim Hyun Joong:: Yoon Ji Hoo

seorang yang very soft-spoken..gemar dengan muzik

Kim Bum:: So Yi Jung

cute tapi dalam drama nie dia berlakon sebagai seorang playboy
sesuai la kan watak playboy dengan muka dia yang cute nie

Kim Joon:: Song Woo Bin

anak kepada seorang bisnesman dan terlibat dengan kumpulan Mafia
watak dia pun digambar kan sebagai seorang playboy gak...

keempat Hero di atas nie dikenali sebagai kumpulan F4

kira nye kumpulan diaorang nie memang sangat terkenal la di kolej
semua budak2 pompuan kat kolej tu berangan nak jadi gelfren diaorang nie
maklum le hensem2 dan semua nye anak orang kaya...

soundtrack dia pun best...ONE MORE TIME



kalau korang ada masa, korang try le layan drama nie...
dijamin puas ati...ahaks...