Followers

Weekend...Apa Nak Buat??

Friday, November 11, 2011

Pejam celik pejam celik kejap je dah weekend kan??
dah pun masuk minggu kedua di bulan November untuk 2011 nie

Emmmm...weekend nie acu tak ada planning nak ke mana-mana pun
memandangkan EE ada training sukan untuk 2 minggu nie
anak-anak saudara acu pun semua kat kampung
nampak gaya nya melepak kat rumah je lah kot...

Cuma Sabtu pagi seperti biasa habis kan masa satu jam
ber"gedik" di Taman Tasik...(arobik sebenar nye..hehehe)
lepas tu balik rumah...kemas rumah..basuh baju..
tengok drama...lipat baju...masak (kalau rajin..)
tido...tengok tv...makan...tengok tv..tido...

Hari Ahad pagi mungkin pergi ber"poco-poco" dalam satu jam
pastu balik rumah layan tv sambil baca paper
ulang balik sebahagian rutin hari Sabtu di atas
emm....bosan nye lah....Apa nak buat ek...???

Any idea yang boleh dicadangkan????

Photobucket







Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

3 xoxo:

kasihibu said...

dah banyak perancangan dah tu
sya cuma menunggu kepulangan ayah dan ibu saja 13hb dan errppp esok ulangthun kelahiran sendiwi..(,")

Eri-chan said...

esok nak hantar kereta untuk dicuci. kemudian makan2..eh nak masak2 dulu sebelum tu. daging korban tak habis2..

PCL said...

pegi la bercucuk tanam ke...hijaukan bumi kita ni..ahhaha..saja je kan,

slmt berhujung minggu ceria selalu.