Followers

Food Walk:: Dua Kali Selebret

Wednesday, November 30, 2011

Sempena 15 tahun...2 kali kami selebret...
hambek kau...kau ado selebret dua kali??? hahahahaa...
melampau betul...nikah nye idak juge...
emm...ALLAH belum meng'ijin'kan kami bersatu..sob..sob..sob..

http://www.emocutez.com


Restoran Pertama:: Tony Roma's, Curve
Tarikh Kejadian:: 28-11-2011

Photobucket

Roti ni complimentary setiap kali kita order makan kat sini
kira nya satu table akan dapat satu set la roti
apa ke nama roti nie acu pun tak tau
tapi yang pasti EE sangat suka roti nie...

Entah apa mimpi pelayan-pelayan kat Tony Roma's nie
malam tu layanan untuk kami sangat sangat sangat special
EE dapat makan roti nie sampai 3 ketul...siap tapau bawa balik lagi
macam tau tau je malam special kami...ngeh..ngeh..ngeh..

Photobucket

Main Course acu

Photobucket


Main Course EE
melampau beno tinggi nye...dah rupa menara condong Pisa dah

Photobucket


Tak ada dessert sebab MELAMPAU sangat kenyang nye...



Restoran Kedua:: TGI Friday's, Kuala Lumpur
Tarikh:: 29-11-2011

Sekali lagi keluar dinner bersama
asal nya nak makan di Road House Grill kat Jalan Ampang
tapi rupa nya dah tutup...bankrupt kot..entah...

So, kami pilih ke TGI Friday's
kebetulan TGI dekat dengan KL Tower nie baru buka
singgah kat sini lah..orang pun tak ramai

Photobucket


Appetizer pilihan EE

Photobucket

Main Course acu

Photobucket

Main Course EE

Photobucket


Dessert kegemaran EE

Photobucket


Pinta acu pada teman-teman semua
doakan pengakhiran yang baik dalam hubungan kami ye..
dah tergedik-gedik nak kawin nie...eeeeyyuuuuuuu gatalll!!!!

http://www.emocutez.com



Photobucket








Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

Eri-chan said...

Insyaallah..semoga bertemu jodohnya. kakak ipar bagi doa..rajin2la amalkan ayat 4 surah yusuf.

15 tahun lama....er...dah ada anak amik PMR..hihi...gurau aje ok..

chillax

kakcik said...

Semoga Acu dan EE segera bersatu dalam ikatan sebagai suami isteri. :)

@cu SaYaNg said...

Eri-chan::

Sampaikan terima kasih acu pd kakak ipar awak ye...

insyaAllah acu cuba amalkan :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin..terima kasih kakcik :)

anaa said...

semoga sampai jodoh kalian.. lama betul dah tunggu tu.. memang patut pun dah gatal nak kawin..hehehe.. nanti salam ehh.. :)

@cu SaYaNg said...

anaa::

Amin...gatal ek..hehehee