Followers

Food Walk:: Karamba Sundanese Bistro Bandung

Friday, January 6, 2012

Untuk penggemar masakan Sunda
kalau ke Bandung boleh lah singgah di Karamba Sundanese Bistro nie
terletak di Jl. Sultan Tirtayasa No.26, Bandung

Kita akan di hidangkan dengan otak-otak ini
semasa kita menunggu makanan yang di order sampai

Photobucket

Antara minuman yang ada di Karamba

Photobucket

Photobucket

Photobucket


Nie menu pilihan kami malam tu

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tapi awas ya...cili kat atas ayam penyet nie sangat pedas
boleh sakit perut kalau ada yang tak tahan dengan
penangan cili di Bandung nie

Nasi putih yang dihidangkan dalam bakul
nampak sangat menarik dan menyelerakan

Photobucket

Begitu juga dengan telur dadar nie
menarik je kan???

Photobucket

Banyak lagi pilihan menu di sini
macam-macam ada...ikut lah selera tekak masing-masing

Photobucket

Oh ya! harus di ingat harga makanan yang dipaparkan
belum termasuk "Pajak Restoran"
atau dalam erti kata lain belum termasuk tax

Photobucket







Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

3 xoxo:

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Ayam penyet tu suka. Yg lain tu tak pernah cuba

@cu SaYaNg said...

LF::

kalau uncle ke Bandung, jangan lupa cuba masakan sunda nie ya...sedap :)

Kakzakie said...

Selalu kakak perhati ikan gurame... nak googlelah apa dia resepinya. Sedap ke tak eh..?