Followers

Hujung Minggu Di Rumah Tuan Punya Blog Nasi Kerabu

Thursday, January 26, 2012

Tarikh Kejadian:: 22-01-2012
Lokasi Kejadian:: Rumah Tuan Blog NasiKerabuBuahTanjung

Pembuka selera tetamu yang datang

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mula bergossip

Photobucket

Acara wajib

Photobucket

Photobucket

Sebelum balik, tapau mana yang patut

Photobucket

Terima kasih ye mek...sampai gak kami ke umah mu
aku dok ingat dok sampai dah....
jauh bebeno "mengembara" cari umah mu
dari Shah Alam menuju ke Subang Jaya
kemudian balik semula ke Shah Alam...fuuhhhh!!!

Photobucket

Terima kasih daun keladi Uncle LF dan Auntie
acu tak serik nak tumpang lagi...hehehehehe

Photobucket




Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

12 xoxo:

azieazah said...

Part sesat ke barat tu memang lawak gila...

Kakcik Nur said...

Memang bestlah Acu. :)

Azie...

agak2nya, burung gagak atas papan tanda jalan tu ada tak lagi? :)

@cu SaYaNg said...

kak azie::

tu la pasal kak
nasib le acu bawa kuih akok tu
dapat la juga "supir" sarapan dalam keta...heheheee

@cu SaYaNg said...

kakcik::

a'ah walau pun sekejap je jumpa tapi best sangat :)

Kakzakie said...

Acu pergi bersama Dato' LF utk ke rumah Ayu ye...

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

a'ah...uncle called ajak pegi sama dengan dia lagi pun acu tak pandai area Shah Alam tu :)

Pn. Liza Mahmood said...

Seronok dapat jumpa Acu walaupun baru kali ke-2, thrill ttp berbeza :-)

kasihibu said...

cuma mampu menatap gambar untuk merasai kegembiraan dan kemeriahan itu ...sobb...sobbb....

@cu SaYaNg said...

Kak liza::

a'ah kan...nie kali kedua kita jumpa
nanti ada rezeki kita pi Vietnam sama ek... :)

@cu SaYaNg said...

kasihibu::

insyaAllah ada rezeki nanti akak join la sekali :)

Anaa said...

ni sesat barat sebab co-pilot sibuk makan kuih akok kot.. haha.. len kali suh ayu lukis peta... :)

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

Bukan salah co-pilot tapi salah pak supir...dia yang dok asyik makan kuih akok tu...hahahaaaaa