Followers

Bersarapan, Bergossip, Bersantai Bersama

Friday, January 13, 2012

SMS yang diterima malam tadi daripada Akuzle Ayu::

Photobucket

"Assalamualaikum wbt, dijemput kawan-kawan blogers ke rumah saya
pada AHAD depan (22/1) jam 10 pagi untuk bersarapan bersama-sama
di 38 Jalan Cekap 25/45, Taman Sri Muda, Seksyen 25 Shah Alam.
Konsep POT LUCK, hub saya masak kuetiow kerang and sediakan buah
and ,minuman. Minta panjangkan jemputan ini di bloh anda. Tqvm"

Jom kakak, abang, adik, pakcik, makcik dan kawan kita sarapan bersama :)


Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

8 xoxo:

Anaa said...

acu, iklan kita sama lah.. jom kita claim yurn iklan kat makcik tu.. hihi..

Ati Masrif said...

semoga bergembira
kak ati tak dapt join
hubby bizi takleh cuti masa tu :)

ainnoraini said...

Inyaallah kak ain datang...mintak2 tak de la halangn pada tarikh tu...

Acu dtg kee..

Papa Mifz said...

dah tak jauh tuh..tapi sayang nyer papa mifz di luar kawasan time tuh..huhu

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

hahahaa...boleh2...kuetiow goreng kasi tapau nanti...hahhaaa

@cu SaYaNg said...

Kak Ati::

Ala...ye ke??
sayang nye..kalau tak leh jumpa nanti :)

@cu SaYaNg said...

Kak Ain::

Buat masa sekarang hari Ahad tu tak de apa2 plan...insyaAllah acu pegi

@cu SaYaNg said...

Papa Mifz::

Kalau datang boleh juga kita kenal2 kan? :)