Followers

WW#27:: Bersantai Di Rumah Uncle LF

Wednesday, January 11, 2012

Tarikh Kejadian:: 08-01-2012
Tempat Kejadian:: Rumah Uncle LF, Bandar Baru Bangi

Antara jemputan yang datang...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Santapan perut...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Gossip pun bermula...

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Thanks so much uncle dan auntie :)

Photobucket





Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

14 xoxo:

kakcik said...

Seronok dan sangat santai.

Bila pula susulannya? Kat rumah Acu, kan? :)

@cu SaYaNg said...

kakcik::

rumah acu??? hahahahaa...malu la nak ajak dtg rumah bujang nie...

Tak salah acu,Uncle LF ajak ke rumah Ayu...tapi tak sure minggu bila

Ati Masrif said...

yumm...meriahnya!

kak ati takleh nk join
kalau plan last minute ..hehe~

@cu SaYaNg said...

Kak Ati::

tak pe nanti kalau ada lagi kita war2 kan awal ek :)

Kella said...

ala.. bila pjumpaan ni.. tak tahu la pulak kita.. tula .. bz beno jarang update.. dah ketinggalan.. huhu

@cu SaYaNg said...

Kella::

hari ahad lepas kak
insyaAllah kalau ada lagi nanti kita jemput ye :)

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Ayu ada calling2 isteri LF ... dengar2 masa CNY nanti ... tapi belum confirm ! Acu tolong call2 Ayu tu ... Member2 kat BBB ni, kalau ada kesempatan nanti, kita pergi

@cu SaYaNg said...

Uncle LF::

insyaAllah uncle..nanti acu tanya Ayu

ainnoraini said...

hari tu dah dpt datang..meriah er tengok semua org kat situ..kalau ada lagi jgn lupe ajak kak ain tau...

pas ni kat umah acu..mesti best tuu..

Kakzakie said...

Ada take-turn port for gathering ye Acu... seronoknya:)

@cu SaYaNg said...

Kak Ain::

insyaAllah...nanti acu bgtau ye
erk..tapi bukan kat rumah acu :)

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

Dato LF yang syor kan giliran nie...
santai2...seronok juga sesekali bersarapan bersama :)

Anaa said...

acu, awat gambor2 tu tak leh copy.. sumer copyrighted.. nak gambar tu camner.. email boleh?

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

Hahahaha...semua gambar2 nie copyrighted...bak mai emel nanti acu send