Followers

Outing Dengan Girlfriends

Friday, January 27, 2012

Hari nie acu cuti...ahaks
acu nak hang out dengan girlfriends acu
nak celebrate birthday dengan diaorang semua

Photobucket

Asyik celebrate bithday je acu nie
tapi bila tarikh birthday nya????
belum sampai lagi tarikh nya
nie kira advance celebrate la...hehehehee



Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

6 xoxo:

Kakzakie said...

Cuti lagi ye Cu... sementara cuti inilah gather in advance tak kiralah celebrate apa pun kan...

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Kat mana? Boleh LF dan isteri intai2

Anaa said...

sesekali outing ngan kawan2 pompuan best kan acu.. lama dah akak tak buat cenggitu..

@cu SaYaNg said...

kakzakie::

rabu & kamis acu dah keje
ari nie je acu cuti sebab nak keluar dengan kawan2 :)

@cu SaYaNg said...

Uncle LF::

Jauh acu pegi...risau uncle sesat je nanti sebab nak gi intai kami...hehehehe

@cu SaYaNg said...

Kak Anaa::

a'ah...ladies day..hehehehe
bebas nak buat apa saja :)