Followers

Movie Day:: The Darkness Hour

Tuesday, January 3, 2012

Alien menyerang..!!!!!
alien dalam filem The Darkness Hour nie lain macam sikit
kalau movie alien omputih yang lain
kita nampak rupa bentuk muka alien yang burok kan
dalam The Darkness Hour nie alien nya invisible



Ha...camne tu???
macam mana nak tau alien tu ada depan kita ke tak??
yang tu kena la tengok sendiri...hehehee

Filem yang mengisahkan empat orang anak muda
yang mempunyai matlamat yang berbeza
terpaksa bekerja sama untuk survive di bumi Moscow
selepas alien menyerang bumi untuk mendapatkan kuasa dan minerals







Jalan cerita filem nie menarik tapi sayang ending nya
emmm....agak kureng sikit lah
atau mungkin diaorang plan untuk ada sekuel nya kot
sebab tu ending nya macam tergantung






p/s::gambar ehsan en.GooGLe





Photobucket
"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

0 xoxo: