Followers

First Birthday Celebration..Terharu..!!!

Tuesday, January 17, 2012

Majlis meraikan ulang tahun kelahiran anak ex-boss acu Dr.Fatimah
dan juga anak saudara nya yang bertempat di Podium The Maple
pada 15-01-2012 hari Ahad yang lepas

Meriah betul majlis nya...dengan makanan nya yang macam-macam ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Aktiviti untuk anak-anak juga pun macam-macam ada

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Kek pun cantik, comel dan sedap

Photobucket

Masa untuk anak-anak potong kek

Photobucket


Masa untuk ibu-ibu pulak...opppsss!!! acu je yang bujang..hehehee

Photobucket

Thanks so much Dr.Fatimah untuk kejutan nie
walaupun dah tak sebumbung tapi tetap tak lupa kami semua

Photobucket








Photobucket

"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

10 xoxo:

Kakcik Seroja said...

Banyaknya makanan... huih, lapo rasa perut ni... :)

The Red Rambutan said...

Firsttime tengok kek 'besar', alaaaaa sedapnya

@cu SaYaNg said...

kakcik::

nanti kita makan2 on 22hb nie ye..hehee

@cu SaYaNg said...

TRR::

anytime je en.red nak beli kek beso tu...kedai kat bawah opis je pun :p

luahfikiran ... mari kita said...

Salam,
Osh, hebat majlis ini ..

@cu SaYaNg said...

Uncle LF::

orang nye hebat-hebat sebab tu majlis pun hebat...hehehehe

Kakzakie said...

Cu... kakak nampak kuih koci dlm bekas macam nak ambik je...

Makanan banyak yg hadir taklah ramai sangat. Mesti tapau lebih nie:)

@cu SaYaNg said...

Kakzakie::

Ramai tetamu sebenar nye tapi dah berselerak duduk nye..paling banyak dalam swimming pool...hehehehe

kuih tu sangat sedap tau :)

azieazah said...

Tergoda pada Seri Muka yang hijau tuh!

ainnoraini said...

Wahh...meriahnya makanan kt situ..semuanya sedap2 belaka..