Followers

~AkHir Nye~

Wednesday, May 14, 2008

akhir nye ari ni
ayer mata acu tumpah jugak
semalam hanya bertakung
dalam kolam mata ku yg cantik nie
ari nie kolam tu dah penuh
dah tak boley nak tampung lagi dah
lalu mengalir perlahan-lahan....

baru kejap tadi acu call farah
dia kat kfc KLIA....tengah lunch
before masuk ke balai berlepas

pukul 2.30 nanti dia akan check in
pastu pukul 3.20 dia akan berlepas
sedih nye...

acu tak boley nak bercakap lama dengan dia
acu sebak...
dia yg banyak bercakap
dia bagi nasihat terakhir untuk acu
suruh acu banyak bersabar
suruh acu jangan pening2 pikir masalah acu
suruh acu jaga diri
suruh acu banyak berdoa
& dia akan turut sama berdoa for my hepines

to Farah ::

thank you so much fren
thank you for everything
and sori for everything
aku memang tak boley nak cakap lama-lama tadi
aku tak mau hang dengar aku nangis....
aku tak mau hang tau aku sedih...
take a gut care of yourself
semoga hang selamat sampai di Jeddah
bila pi buat umrah, jangan lupa berdoa untuk aku
doa kan supaya aku dapat balik
apa yang aku hilang sekarang nie
i'Allah we'll meet again nanti....
aku tunggu hang balik...
i luv u so much fren....





2 xoxo:

aramis2177 said...

Piah....huhuhuhuhu...hang jgn laaa sedey2.....aku lgi sedey mcm nih....tu lah....kita xdan nak borak pjg2...aku sedey ngan apa yg jadik kat hang.....aku always doa yg terbaik utk hang naaa......
jaga diri.....nanti kita bersesi kaunseling naaa......
hugs & kisses...

@cu SaYaNg said...

tq fren