Followers

~Untitled~

Thursday, May 15, 2008

Phone call
time:: 16.30
Veneu:: Office

Dia :: Nak datang KL tak?

Acu :: Nak p mana?

Dia :: Ingat nak ajak p cari Laminating Machine...

Acu:: Ok...pukul 5.30 aku gerak dari opis.
Nanti nak gerak aku call or sms.

Dia:: OK..


Belum pun pukul 5.30, acu dah chow dari opis
malas lak nak tunggu pukul 5.30 sebab takut jam
dalam 5 lebey sikit, acu dah gerak ke KL

Alhamdulillah jalan tak jam...
terus p umah dia...amik dia kat umah
kitaorang terus gerak pi Midvalley...

Sampai je Midvalley, dia ajak makan terus
nak makan kat Fish Manhattan...




wah!!! terus acu terliur...teringat kan
Garlic Butter Mussels....
(1st time makan nie dengan farah + Balqises..)


Garlic Butter Mussels


Acu order Garlic Butter Mussels + Crispy Fried Mushroom + Hot Water

Crispy Fried Mushroom

Dia lak order Fish & Chips + Diet Coke


after makan, kitaorang pusing2 kat Midvalley tu
yang tadi nye niat dia nak cari Laminating mesin terus tak jadi
kitaorg singgah jap kat Kedai Kasut Crocks...
dia ada nak cari kasut....acu pun ada terbekenan kat satu kasut nie
tapi dia tak bagi beli...kata nye mahal sangat...
so sad...

tak pe lah, mungkin dah dapat gaji nanti dia bagi kot
sekarang ni mungkin sebab duit tinggal nyawa2 ikan
tu yang dia tak bagi beli kot....
(nak sedap kan ati sebenar nye...hahhaha...)

lepas keluar dari Crocks
acu singgah Gurdian jap...beli toner & Scar Serum
muka acu naik jerawat sebab salah pakai toner
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa....
dah tu tinggal kan parut itam lak tu
dulu tak de pun macam nie....uwaaaaaaaaaaaaaaaa

pusing sana...pusing sini
dalam pukul 9 terus gerak balik....