Followers

~b0N v0YaGe~

Wednesday, May 14, 2008

Lunch Hour Phone Call 13-05-2008


Acu :: Farah! Hang fly ari nie?

Farah :: Esok lah...oit piah! mai la umah aku malam nie...boleh kita jumpa.
Aku fly petang esok. Flight pukul 3.20pm

Acu :: InsyaAllah...nanti petang aku confirm balik.

Farah :: Ok..bye

Acu :: bye

Erk...sapa farah? dia nak p mana?
Nanti acu cite ye...


Evening SMS 13-05-2008

Acu :: Hg dh blk ke?

Farah :: Lg 10mins aku sampai..

Acu :: Aku nk p umah hg ptg ni leh x? sbb kul 9 aku ada hal

Farah :: Ok2..mai la..

Acu :: Bg direction nk p umah hg if aku mai dr tesco
(actually ni 1st time nak p umah Farah..)
Farah :: Ok, if dr tesco..hg straight je..bla..bla..bla..

Acu :: Ok. apa2 hal nnt aku call


cari punye cari at last Alhamdulillah jumpa gak le umah dia...
tak de la susah pun nak cari umah dia nie...
cuma jalan masuk ke umah dia gelap sikit...

dah lama sebenar nye acu nak p umah dia ni since dia pindah situ
ada saje halangan nye...
so, nak memudah kan both of us kitaorang biasa nye jumpa kat luar je

if u guys nak tau, farah nie seorang isteri yang suka berjalan
(jangan marah ye farah...hehhehe)
tak lekat kat umah...ada je aktiviti luar nye...
aku rasa the balqises (her children) lebih byk membesar dlm keta
hahahaha.....(erk..ye ke farah???)

Acu sampai umah dia around 8pm
kebetulan sampai sama serentak dengan mak & ayah dia
yang baru balik dari Cameron Highland

Actually, byk bende yang nak di bual kan dengan farah
maklum la dah lama kami tak jumpa
but i understand keadaan farah yang quite bz nak buat
persiapan terakhir before fly...

Around 9pm family
rashidi@juntox (her husband...hensem banget) sampai
ramai la pulok....i'm litle bit shy nak stay kat situ lagi
acu bagitau farah, acu nak balik...
lepas salam dengan semua orang, farah antar acu ke kereta

lepak jap kat luar...sambung sembang jap dengan dia
just 2 of us...rasa aman sikit...hehehehe
dia sempat story kat acu something yang suprise
and acu pun sempat gak story something yang suprise
sebak betul dada masa tu...
air mata dah bertakung je dalam kelopak mata
tunggu nak berderai je nie...
but, acu berjaya control cun...yes..yes..caya lah acu

story punye story, last2 dekat pukul 10pm baru acu gerak balik
tu pun lepas younger balqises panggil
"Mumy, adik nak kencing!"
2-3 kali kami peluk cium...sedih siot
memang acu sedih sangat-sangat nak berpisah dengan dia

insyaAllah farah, if ada rezeki, acu akan menyusul
ziarah farah & family kat sana

Farah nak p mana?

Opss!! lupa lak nak bagitau...
actually, farah & the balqises akan follow juntox
berhijrah ke Jeddah...
juntox ada handle projek kat sana
mengikut kontrak, diaorang kat sana sampai sept 2009
but if projek delay, diaorang akan stay lagi le kat sana
sampai le projek tu siap...


Babai Farah...
Gonna Miss U & Ur Balqises..
Acu & Farah

1 xoxo:

aramis2177 said...

huhuhuhuhu...gambaq mata batu nih hang buh piah.....heeeeeeeeeeee