Followers

Check List

Thursday, January 6, 2011

Memandangkan tahun ni, acu nak 'fly' jauh sikit daripada biasa
nak kena buat Visa la pula...


So, tadi acu buat lah check list apa dokumen yang diperlukan
takut nanti ada yang tak lengkap pula kan...
emm...semua dah ready kecuali satu saja..gambar...
nampak gaya nya lunch time ni kena la pegi kedai gambar..



"SomeDay I Will Be Queen' But I Will aLways Be MyselF"

20 xoxo:

midiaida said...

nk fly lg ek???wahh bestnyeee..;D

azieazah said...

London, Europe dah pegi.
Rusia dah..

hmmm mana kali ni?

Afrika Selatan kah? hehehehe

@cu SaYaNg said...

midiaida::

fly tu wajib tiap2 tahun
cuma jauh atau dekat je lah..hehehee

@cu SaYaNg said...

kak azie::

hahahaa...bila la acu nak smp capetown nie...iskh...dah lama dah teringin nak ke sana

kakcik said...

Acu nak gi buat umrah ya? :)

hysman said...

untungnyer acu..jeles..
huhu

@cu SaYaNg said...

kakcik::

amin...tunggguuuuuuu...hehehee

@cu SaYaNg said...

hysman::

apa yg untung nye Yang oi??
nape nak jeles nie??tak baik jeles2..hehehee

NM02 said...

salam kenal dari saya. saya dtg dari info mengenai ice room. jom tukar link, cerita dan pendapat. sudi2 le follow saya plak eh.

bila dah jadi geng alam maya, teringin nak wat pertemuan blogger di ice room...

@cu SaYaNg said...

NM02::

salam kenal...makasih sudi singgah..
insyaAllah i'll follow u..

join la gathering blogger yg dianjurkan..boleh rapat kan silaturrahim...insyaAllah

NM02 said...

insyaAllah... kalu ada, kahabar2 kan lah ye

@cu SaYaNg said...

NM02::

ahad nie ada kat Kota Damansara...jom la join

The Red Rambutan said...

Acu, siap visa bagai, ko nak pergi mana tu? Korea Utara ke?

Acu Dah kena tag daaaa, cuba tengok sini he he he

http://theredrambutan.blogspot.com/2011/01/mama-cyda-1st-give-away.html

jinkamen said...

salam..
cik acu nak fly ke mana pulok..

hujan batu di negara sendiri,
hujan salji di negara orang,
hujan emas di negara uganda,
kalau pergi negara orang tu,
tangkaplah gambar banyak banyak yekk
boleh ditatapi ramai-ramai :)

erisya nor said...

alahhh jelez nyer..nak terbang ke mana lak Acu?Japan?

@cu SaYaNg said...

En.Red::

hehehee....kena tungguuuuuu...

@cu SaYaNg said...

jinkamen::

ke mana hala tuju kena tunggu dulu ye...hehehee...

@cu SaYaNg said...

kak erisya::

akan diberitahu bila sampai masa...hehehee

Muhamad Luqman Hakim Mahmud said...

fly ke luar negara ni..!!
ke nk migrat?

@cu SaYaNg said...

Luqman::

fly je...migrat blm terfikir lg :)